WIN: Doro Liberto 820 mini smartphone t.w.v. € 189,-

Tijd voor weer een Sinterklaasactie! Sint is er nog niet moe van en geeft ook een Doro Liberto 820 mini weg, een smartphone voor senioren. Kijk snel hoe je kans maakt!

Sint denkt ook aan de wat oudere lezers. Daarom geeft hij ook een smartphone weg die de oudere lezer wel kan waarderen. De Doro Liberto 820 mini. Mini klinkt dan alweer heel klein, maar de toetsen zijn groot en het scherm uitstekend leesbaar. Kijk snel hoe je kans maakt!

0Doro_Liberto_820_mini_white_silver_left 157916-Doro Liberto 820 mini white black angled-ff49bf-large-1425288359

De Doro Liberto 820 mini is een robuuste smartphone, speciaal voor iedereen die een gewone mobiele telefoon heeft, maar nu wel eens toe is aan een makkelijk te gebruiken smartphone. Doro maakt de overgang makkelijk. Er komt een speciaal oplaadstation bij, waarin de Liberto 820 mini te plaatsen is. Hoef je dus niet te friemelen met moeilijke in te pluggen kabels. In de dock schakelt de smartphone om naar ‘dock mode’, waarbij je een klok ziet en alarmen door de luidsprekers te horen krijgt. Gesprekken die je binnenkrijgt kun je ook via de luidsprekers voeren zolang de Liberto in de dock staat. Je kunt ook muziek afspelen, of hem in ‘niet storen’ modus zetten in de dock. Er zitten ontzettend veel hulpmiddelen bij, waaronder een coach, die zorgen dat je het toestel in je eigen tempo helemaal kunt ontdekken. Ook kun je familie of vrienden op afstand toegang geven om te helpen met instellingen. Jurre heeft hem recent nog getest, samen met zijn oma. Lees hier zijn review over de Doro Liberto 820 mini.

Hoe doe je mee?

Je kunt op 2 manieren meedoen! En echt alleen op deze manieren.

 1. Like onze pagina op Facebook als je dat nog niet hebt gedaan én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de onderstaande Share-knoppen) met je vrienden (en post hem Openbaar zodat we kunnen zien dat het bericht echt op je timeline staat).
 2. Volg ons op Twitter én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de Share-knoppen) met je vrienden, voorzien van #sintogadgets.

Je kunt meedoen tot en met 30 november 2015. Daarna gaan we alle reacties verzamelen en uitzoeken en de winnaars kiezen. Je mag meedoen op beide manieren, maar slechts 1 manier gaat in de trekking mee. Ook het aantal keren dat je retweet of deelt maakt niet uit. We proberen het pakketje voor 5 december bij je te hebben, al kunnen we dat niet garanderen.

Succes en alvast bedankt voor het meedoen!

10 comments
 1. Wauw, echt een geweldig cadeau voor mijn schoonmoeder. Volg jullie op feb en twitter en ook hier

 2. Gedeeld ????? SUPERACTIE!
  Wil m’n pa er mee verrassen als ik zou winnen, hij heeft nog geen smartphone

 3. Wauw wat een geweldig leuke win actie 😀 Ik doe dol graag mee voor mijn lieve Oma van 83 jaar! Zou zo fijn zijn om deze prettige simpel te bedienen smartphone van Doro voor haar te winnen. Dat zou heel veilig zijn zo is ze altijd en overal bereikbaar en weet ze gemakkelijk hoe de telefoon werkt! Alle stappen om kans te maken met plezier ondernomen, nu maar heel hard duimeen en hopen dat er wat geluk onze kant uit mag komen

 4. Super cadeau voor mijn 81 jarige schoonmoeder .
  Ze zit nu in verzorgingshuis en moet nu aan verpleging vragen te bellen.
  Deze heeft plaatjes dus dat zou ideaal zijn voor dr

 5. Doro Liberto 820 mini maakt zich groot door haar grote toetsen, en haar scherm, en ik ben geen oude lezer, maar een jongedame van 47 met een netvliesziekte, het kan mij niet groot genoeg zijn de toesten. Voor dit moment zie ik nog 40 graden, wat gezonde ogen 180 graden ervaren. Enorm vermoeiend, en ik moet het me ook zo makkelijk mogelijk proberen te maken zover nog gaat. Dit zou al een grote uitkomst voor mij zijn, zodat ik niet zuchtend op kleine toesten hoef te drukken, en dat het elke keer fout gaat. Dank al voor de prachtige gegeven kans van u Intogadgets.nl

 6. Door de grote toetsen zou dit prachttoestel heel ideaal zijn voor mijn tweelingzusje @hesterhorden:disqus , ze gaat in dit geval even voor op mij omdat ze nog maar 40 graden ziet, iets waar een gezond persoon 180 graden kan zien, haar wereld is inmiddels flink beperkt en ik hoop haar hiermee dus echt te kunnen mogen verblijden ♥. In elk geval reuze bedankt @intogadgets.nl . vriendelijke groet Jenneke van Maurik

 7. Wat een coole Sint
  Een sint die gadgets en smartphones weggeven leuk vind
  Nou dat vinden wij ook
  ik zet de schoorsteen even zonder rook
  zo kan Sint en zijn pieten goed erdoor heen glijden
  En kunnen ze de roet vermijden
  Mijn schoentje staat klaar
  Wat zijn we enthousiast en dankbaar
  Een smartphone voor oma en opa , super cool
  Meer contact met ze houden is ons doel

  We hebben via twitter gedeeld !

Comments are closed.

Related Posts