Wat is de beste activitytracker voor om je pols? 1

Wat is de beste activitytracker voor om je pols?

Als je een activitytracker (of fitnesstracker) koopt, dan wil je natuurlijk de beste. Je wil die ene met de beste en meest handige mogelijkheden. Maar ze kunnen helaas niet allemaal alles.

Voor mij is het belangrijk dat hij om je pols zit. Zo kun je er gemakkelijk bij (bediening), kun je er bewuster mee omgaan en gaat hij langer mee. Eerder testte ik de Jawbone UP24 en de Sony SmartBand SWR10. Momenteel ben ik met de Fitbit Flex bezig, daarvan volgt nog een volledige review.

Ik wil nog niet op de zaken vooruit lopen, maar mijn voorlopige conclusie is dat ik de Jawbone UP24 nog steeds de beste polsband vind. Ook al is deze niet perfect.

Om een indruk te geven van wat ik graag zou willen zien in een tracker heb ik een overzichtje gemaakt. Hierbij heb ik aangegeven welke tracker welke functionaliteit heeft:

Activity-trackers

Je ziet dat de Jawbone UP24 er voor mij het beste uitkomt. Ook is duidelijk te zien wat de verschillende fabrikanten nog moeten doen om de “perfecte tracker” te maken. Dus, Jawbone, Sony en Fitbit: Doe hier je voordeel mee! Ik wacht met smart op die fitnesstracker aan je pols die de hele kolom groene vinkjes heeft 🙂

Related Posts