TAG Heuer Connected Modular 45 is een hebbedingetje

Onlangs was ik uitgenodigd door TAG Heuer en Ace Jewelers voor de private screening van de nieuwe Kingsman film ‘The Golden Circle’ in Tuschinksi  in Amsterdam.  Waarom? Omdat in deze nieuwe Kingsman film, Gary “Eggsy” Unwin prominent met de nieuwe Connected Modular 45 van TAG Heuer rond loopt.

Goed geregeld In Tuschinksi

De film is erg amusant maar het gaat natuurlijk om het horloge. Gelukkig was er naderhand de mogelijkheid om het horloge even vast te houden.

Zoals ook bij de vorige Connected Versie is dit echt een groot horloge voor mannen met bij voorkeur een brede pols. Door zijn grootte staat het horloge bij mannen met dunne polsen minder mooi. Natuurlijk zit de Connected weer vol met sensors zoals accelerometer, gyroscoop, tilt detectie sensor, microfoon, vibratie/ haptics, omgevingslicht sensor, GPS en  NFC payment. Het hart is een Intel Atom chip met in totaal 4GB aan ram. De Connected 45 draait op AndroidWear maar is zowel met iOS als Android te koppelen (Android™ 4.4 of hoger, iPhone 5 of later met iOS 9+ of  hoger).

Een heldere wijzerplaat

Voor de liefhebbers: volgens Ace Jewelers zijn er maar drie exemplaren van de Kingsman Connected 45 voor Nederland bestemd. Als je er eentje wilt, moet je dus snel zijn. Oh ja, en neem je portemonnee mee, de TAG Heuer Connected Kingsman Special heeft een prijs van EUR 3.600. Als je minder geld wilt uitgeven dan zijn er ook nog de reguliere Connected modellen met een vanaf prijs van EUR 1.400.

Dat is een hoop geld (er zijn natuurlijk goedkopere smartwatches) maar dan heb je wel een echte TAG Heuer. En dat spreekt de horloge liefhebber aan.

TAG Heuer
Kingsman Special
Related Posts