Customize je telefoon met DeinDesign 1

Customize je telefoon met DeinDesign

Telefoons worden steeds mooier, duurder en daardoor ook kwetsbaarder. Het is daarom niet gek dat je steeds meer mensen met een hoesje om de telefoon te beschermen ziet.

Hoesjes zijn er in alle soorten en maten. Bijvoorbeeld van leer, met of zonder een flap die over het beeldscherm gaat. Hard cases gemaakt van stevig plastic, zachte siliconen cases die als een zachte hand je telefoon beschermen of een bijna onzichtbare bescherming van dun glas die je op het scherm plakt. Je hoort het al, er is genoeg te kiezen.

Hoe mooi al deze cases ook zijn, het blijven massa-producten die iedereen kan aanschaffen. Wat als er een manier was om een echt unieke case te laten maken? Die is er nu, met DeinDesign.

Voor vrijwel iedere mogelijke telefoon heeft DeinDesign een hoesje. Heb je het type gekozen dat je wilt? Dan begint de uitdaging pas echt. Met meer dan 6000 kant-en-klare designs om uit te kiezen heb je wel even nodig voor je alles gezien hebt.

Wil je toch iets wat nog unieker is? Dan kan je ook een eigen foto kiezen en die op een hoesje laten printen. Waar ga jij voor? Een foto van je geliefde, een tropisch paradijs waar je echt hebt genoten of een gave illustratie? Ik zou het wel weten, zeker in deze tijden is een foto van een vakantie precies wat ik nodig heb!

Trouwens: je kunt niet alleen voor een nieuw telefoonhoesje bij DeinDesign terecht. Ook een case voor je laptop of zelfs je Playstation is mogelijk. Ook bij deze cases kan je zelf een design kiezen uit het uitgebreide aanbod óf zelf een foto aanleveren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Maar daar houdt het nog niet op! Stickers, een customized rugzak of accessoires zijn ook nog mogelijk. Travel organizers, leren hoezen voor om je paspoort, het aanbod is gigantisch.

Related Posts