CES-Update: Sharp komt met de Quattron Pro Serie! 1

CES-Update: Sharp komt met de Quattron Pro Serie!

Vers van de CES en ik heb hem zelf ook! Nou ja, zijn voorganger dan… Een serie nieuwe TV’s van het merk Sharp werd namelijk getoond tijdens de CES in Las Vegas. Wat is er nieuw? Het zijn types van de Quattron Pro serie en wel de tweede generatie!

Wanneer je net als ik geen idee hebt waar ze  het over hebben, dat zijn TV’s met ‘ground-breaking four color pixel technology!’ Deze technologie voegt een extra geel toe aan de RGB kleuren die we al kennen. Waar zorgt dit voor? Beeldkwaliteit met een tot wel 2.5 keer zo grote resolutie als de full HD TV’s die we nu al hebben!

Heb je geen haarscherp beeld wanneer je nu kijkt? Dat maakt niet uit, want de mooie Upscaler technologie van Sharp zorgt er voor dat ook beeldmateriaal van mindere kwaliteit wordt ‘gepimpt’ tot 4K kwaliteit.

masthead_4K

Wanneer kun je dit kopen?

Volgens de mensen bij Sharp komt het complete 2014 Full HD tot Ultra HD Aquos aanbod later dit jaar naar Europa. Als ze slim zijn doen ze dat net voor het begin van de Wereldkampioenschappen voetbal van deze zomer, maar dat hoeven wij de marketingmensen van Sharp vast niet uit te leggen.

Related Posts