Zin en onzin op CES Unveiled

Tijdens CES Unveiled kun je al diverse productdemonstraties zien voordat de beurs begint. Nu is CES weliswaar klaar, maar Rob verzamelde nog wat video’s van fabrikanten die ook best wat leuke dingen hadden, al voordat het allemaal begon. Kijk even mee!

Nog voordat CES begon op 6 januari, was er al veel te zien. Dat zag je wel aan de berichten hier. Met name op CES Unveiled was er al veel te bewonderen. Hier tonen een aantal leveranciers alvast hun nieuwste producten. In totaal verwachten we op CES 20.000 nieuwe producten die worden geïntroduceerd, van de nieuwe slimme koelkasten van LG (erg mooi) tot de producten die we op Unveiled zagen.

Voor de USB veelvraat

Ventev komt op CES met een 6-poorts USB-charger (1 x snellaad en 5 maal gewone USB-poorten). Ideaal voor gezinnen omdat je toch al gauw 4- 6 devices hebt die gebruik maken van USB-poort voor opladen (zeg maar 3 smartphones, twee tablets en een wearble device). Sorry voor de geluidskwaliteit, op dat specifieke stukje was er erg veel lawaai maar het is zonde om het niet te gebruiken!

De nagelprinter

Op CES kan je echt van alles tegenkomen. Kijk dan ook niet gek op als er een bedrijf staat wat een printer heeft … voor het printen van nagels. Het echte printen zelf duurt 8 seconden, met alle lak en behandeling moet je denken aan ongeveer 5 minuten.  In de eerste video wordt het uitgelegd, in de tweede video zie je het printen in actie.

https://www.youtube.com/watch?v=EGtUo2K8KdE

Life logging met Vivitar

Een van de meest kleurrijke booth op CES is die van Vivitar, Dit is een Amerikaans bedrijf dat een hele reeks consumentenproducten uitbrengt onder diverse licenties zoals Frozen, Nerf et cetera. Daarnaast hebben ze ook een hele range aan betaalbare producten zoals dit life logging toestel. Je clipt het eenvoudig op je rever en het maakt automatisch een foto iedere minuut. Onafhankelijk van wat je doet of waar je bent. Melissa legt het in de video uit.

https://www.youtube.com/watch?v=PJsFjxEjhj0

Related Posts
Lees meer

Sony Playstation 5

De geruchtenmolen draait op volle toeren, maar nu is het eindelijk bevestigd door Sony zelf. De Playstation 5…
Lees meer

WIN: Hou je apparaten clean PAKKET t.w.v. € 40,-

Sinterklaas is in het land en geeft aan jullie dit leuke pakketje weg! Leuke gadgets om je bureau georganiseerd mee te houden, zoals kabeltags en doekjes om je scherm mee schoon te houden. Check snel hoe je meedoet!
Lees meer

Panasonic in de achtervolging op Sonos?!

"Panasonic kondigt de ALL-serie aan, een nieuw Europees assortiment luidsprekersystemen voor meerdere ruimten." Muziek naar meerdere ruimten via verschillende boxen en een zogenoemde netwerkaudioconnector, lijkt dat niet erg op de Sonos formule die we menigmaal hebben besproken hier op Intogadgets.nl? Ja dat denk ik wel! Maar toch zijn deze speakers het vernoemen waard.