lenovo-yoga-tablet-2-pro-1380-main

Yoga Tablet 2 Pro: 13.3 inch multimode tablet

De Yoga 2 Pro van Lenovo is een 13.3-inch-tablet die in verschillende standen – multimode – bruikbaar is.

Producenten proberen het toch elke keer weer om nieuwe manieren te promoten waarop een laptop/tablet gebruikt kan worden. De Yoga Tablet 2 Pro is daarop geen uitzondering en laat je op 4 verschillende manieren de tablet gebruiken.

Yoga Tablet 2 Pro

De Yoga Tablet 2 Pro is een 13.3-inch-tablet met een QHD-IPS-beelscherm (2560 x 1440 pixels) waarvan de kijkhoek 178 graden is. De tablet is op 4 manieren te gebruiken. Zo het is mogelijk de tablet vast te houden, te kantelen, portret of op te hangen. De batterij is verwerkt in de cilindervormige zijbehuizing van de tablet, waardoor er meer ruimte is voor batterijopslag. De batterij zou 15 uur moeten mee gaan, wat genoeg is voor een hele dag genieten van mediacontent, games en veel meer.

lenovo-tablet-yoga-tablet-2-pro-13-inch-android-front-side-projector-5Aan connectiviteit is ook gedacht bij de Yoga Tablet 2 Pro. Zo is er een microUSB-poort aanwezig, ruimte voor een MicroSD-kaart, een 3.5mm-audioaansluiting, WiFi en optioneel kan er gekozen worden voor 4G LTE-ondersteuning. De camera aan de achterzijde heeft 8 megapixel en maakt gebruik van een f2.2-lens met grote lensopening, geavanceerd glas dat schittering vermindert en een BSI 2-sensor.

Voor het weergeven van het geluid is gebruik gemaakt van JBL-stereoluidsprekers aan de voorzijde in een grote behuizing met subwoofer. Gecombineerd met de Wolfson Master HiFi-audioprocessor en Dolby-surroundgeluid levert dit geluid van een hoge kwaliteit, dat geschikt is voor Home Theater-ervaring.

lenovo-tablet-yoga-tablet-2-pro-projectorMet behulp van de geintegreerde projector kun je gemakkelijk je eigen thuisbioscoop creëren om zo je favoriete films, series of een sportwedstrijd op groter scherm te bekijken. Voor professionele gebruikers – zoals een monteur – zou het ook een handige uitkomst kunnen zijn door werkinstructies en presentaties te kunnen projecteren op een muur. De projector is te gebruiken in elke donkere kamer en kan beelden projecteren tot wel 50 inch op elke muur of op elk scherm.

Met behulp van de Lenovo DOit-apps is het mogelijk om zonder netwerkkosten of WiFi-aansluiting bestanden te delen (SHAREit) of maak een back-up van al je contactpersonen en sms-berichten (SYNCit).

Slim vakantie vieren?

Lenovo-Yoga-Tablet-2-Pro-Vakantie-Infographic
– Klik om te vergroten –

Lenovo speelt in op de aankomende vakanties door de verschillende modes waarin de Yoga Tablet 2 Pro te gebruiken is uit te leggen met behulp van een grappige infographic. Ze laten de verschillende situaties zien die tijdens je vakantie aangenamer gemaakt kunnen worden met behulp van de Yoga Tablet 2 Pro functies en modes.

Prijs en beschikbaarheid

De Yoga Tablet 2 Pro is direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van €499,- bij onder andere CoolBlue, MediaMarkt, en Bol.com (zie hieronder).

[bol_product_links block_id=”bol_559d0c25e5d5d_selected-products” products=”9200000038344792″ name=”Yoga Tablet 2 Pro” sub_id=”” link_color=”2A2A2A” subtitle_color=”B3B3B3″ pricetype_color=”000000″ price_color=”FFA700″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”9E0B0E” width=”740″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Related Posts