WIN: Hou je apparaten clean PAKKET t.w.v. € 40,-

Sinterklaas is in het land en geeft aan jullie dit leuke pakketje weg! Leuke gadgets om je bureau georganiseerd mee te houden, zoals kabeltags en doekjes om je scherm mee schoon te houden. Check snel hoe je meedoet!

Sint zat te denken, wat hij de lezers van dit gadgetblog toch eens moest schenken. Met wat hulp van externe bronnen, heeft hij samen met de intogadgets-pieten wat verzonnen. Tot aan 1 december elke werkdag minimaal 1 gadget om te winnen, dat is nog eens leuk om te verzinnen!

Alle gekheid op een stokje, zo goed zijn we niet in rijmen, we verloten deze eerste dag een klein pakketje (t.w.v. 40 euro) om je apparaten mee op orde te houden. Kijk snel wat er in zit!

2015-11-15 15.01.47-1

In dit pakketje zit een Satzuma Squid Hub met 4 usb-poorten. Sluit deze geinige usb-hub aan op je computer en je hebt er 4 nieuwe usb-poorten bij. Ziet er hartstikke leuk uit! Daarnaast zit er een Nokia Universal USB-charger bij van 1720 mAh, twee doekjes van Getclean om je scherm mee schoon te vegen, leuk gekleurde kabelgeleiders om bijvoorbeeld opladers of usb-snoertjes op je bureau te ordenen, en felgekleurde tags met handige icoontjes erop om bij een stekkerdoos aan je stekkers te hangen, zodat je weet welke kabel waarheen gaat. Zo hou je alles op je bureau lekker georganiseerd!

Hoe doe je mee?

Je kunt op 2 manieren meedoen! En echt alleen op deze manieren.

  1. Like onze pagina op Facebook als je dat nog niet hebt gedaan én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de onderstaande Share-knoppen) met je vrienden (en post hem Openbaar zodat we kunnen zien dat het bericht echt op je timeline staat).
  2. Volg ons op Twitter én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de Share-knoppen) met je vrienden, voorzien van #sintogadgets.

Je kunt meedoen tot en met 30 november 2015. Daarna gaan we alle reacties verzamelen en uitzoeken en de winnaars kiezen. Je mag meedoen op beide manieren, maar slechts 1 manier gaat in de trekking mee. Ook het aantal keren dat je retweet of deelt maakt niet uit. We proberen het pakketje voor 5 december bij je te hebben, al kunnen we dat niet garanderen.

Succes en alvast bedankt voor het meedoen!

3 comments
  1. Nou dat is een handig pakketje zeg! 😀 Ik doe graag mee… Ik heb gedeeld op facebook! Groetjes

  2. Dit is een handig pakket,ik doe graag mee want dit is een pakket die wij erg hard nodig zijn

Comments are closed.

Related Posts