WIN: 4x OtterBox Symmetry case vvoor iPhone 5/5S t.w.v. € 34,95 1

WIN: 4x OtterBox Symmetry case vvoor iPhone 5/5S t.w.v. € 34,95

Sinterklaas kleurt de winterse dagen graag met vrolijkheid. Daarom verloot hij wel 4 cases voor je iPhone 5/5S. Kijk snel hoe je kans maakt op een beschermende case van OtterBox!

Sinterklaas denkt in deze regenachtige en sombere dagen aan gadgets om je wereld mee op te fleuren. Hij kwam de iPhone-cases van Otterbox tegen. De cases uit de Symmetry serie beschermen je iPhone 5/5S tegen krassen en vallen en ze zijn vrolijk gekleurd. Hij mag er 4 verloten aan de trouwe lezers van intogadgets.nl! 

apl28-iphone-5s-5e apl28-iphone-5s-5d apl28-iphone-5s-5b

De OtterBox Symmetry cases zijn door OtterBox allemaal ontzettend grondig getest. Natuurlijk zegt het je vrij weinig als erbij staat dat er meer dan 24 verschillende tests op zijn uitgevoerd en dat ze 238 uur lang zijn uitgeprobeerd. Het gaat jou waarschijnlijk meer om de stijl, het design. En dan zit je ook gewoon goed. Verkrijgbaar in heel veel patronen en kleuren en zoals gezegd, ze beschermen je iPhone tegen krassen en vallen. Dus je komt er én goed mee voor de dag en je hoeft je nooit meer zorgen te maken om sleutels in je jaszak of tas, of gladde en koude handen die je moeite hebben om een telefoon vast te houden. Sinterklaas verloot de kleuren Cheetah pink, Eden teal, Dreamy pink en Black.

Hoe doe je mee?

Je kunt op 2 manieren meedoen! En echt alleen op deze manieren.

  1. Like onze pagina op Facebook als je dat nog niet hebt gedaan én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de onderstaande Share-knoppen) met je vrienden (en post hem Openbaar zodat we kunnen zien dat het bericht echt op je timeline staat).
  2. Volg ons op Twitter én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de Share-knoppen) met je vrienden, voorzien van #sintogadgets.

Je kunt meedoen tot en met 30 november 2015. Daarna gaan we alle reacties verzamelen en uitzoeken en de winnaars kiezen. Je mag meedoen op beide manieren, maar slechts 1 manier gaat in de trekking mee. Ook het aantal keren dat je retweet of deelt maakt niet uit. We proberen het pakketje voor 5 december bij je te hebben, al kunnen we dat niet garanderen.

Succes en alvast bedankt voor het meedoen!

Related Posts