HypnoCube-LED-Cube

Werkstressweek: Deze gadgets verlichten jouw stress

intogadgets.nl selecteerde speciaal voor de Week van de Werkstress vijf gadgets die jouw gevoel van stress op de werkvloer even wegnemen. Relax!

De Week van de Werkstress is net achter de rug. Voel je je ondanks alle Twittertips toch nog gestressd, dan helpen wij jou aan een ontspannen start van deze nieuwe week. Met deze vijf gadgets voor de werkvloer (en thuis) wordt jouw stress verlicht.

Voetenbad onder je bureau

Heb je het even helemaal gehad, maar kan je echt niet weg achter je bureau? Dan is dit de oplossing. Het BaByliss Voetenbad Hydro Spa de Luxe vermindert stress met een voetenmassage, warmte en luchtbelletjes. De gevoelige zones onder je voet worden gemasseerd en voor je het weet zit je weer ontspannen achter je bureau.

Het BaByliss Voetenbad Hydro Spa de Luxe is te koop bij Fonq voor € 69,99.

babyliss-voetenbad-hydro-spa-de-luxe Sound+Sleep werkstress verminderen

Relax! Met muziek.

Soms, heel soms, is het gewoon nodig om even te ontspannen. Alle drukte om je heen vergeten en even op reis te gaan. Op reis, met muziek. Met de Sound+Sleep kan dat. De Sound+Sleep is een muziekspeler waarin 10 rustgevende muziekjes zitten. Niet zo maar muziekjes uit een studio, maar echt opgenomen in de buitenlucht, in de trein, de stad of een fikse regenbui. Het is eigenlijk geen muziek, het zijn… geluidsverhalen.

De Sound+Sleep is te bestellen bij Amazon.com voor $ 99,95.

Hypnocube

De Hypnocube is een kubus volgestopt met 64 driekleurige RGB, geanimeerde LED-lampjes. Er zijn zo’n 50 animaties voorgeprogrammeerd, die bediend worden met een knop. Als je de tl-buizen van je kantoor dimt (dat doe je door om en om de starter eruit te draaien) en je gaat dicht voor de cube zitten, dan wordt je gegarandeerd rustig.
Deze cube is te koop in verschillende pakketten. Voor $ 120 koop je de gewone 4x4x4-kubus, voor $ 150 de USB-variant en voor $ 275 een zelfbouwkit.

Binnenkort komt er ook een 8x8x8-versie beschikbaar met (dus) 512 LEDs erin. Meer info op de site van Hypnocube.

Ook je ogen hebben stress!

Van de hele dag naar een computerscherm turen, worden je ogen behoorlijk gestressd. Ook je ogen hebben recht op ontspanning. Bijvoorbeeld door ze te laten genieten van een massage die alle accupunctuurplekken rond je ogen masseren. Dit zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel!

Te koop bij Gadgethouse voor € 19,95.

La Chaisse Longue oogmassage Orgasmatron

Tot slot: De Orgasmatron

Allereerst, ik heb de naam niet verzonnen. Ten tweede, is het geen gadget in onze definitie van een gadget. Maarrr, bij Megagadgets zijn ze er zo enthousiast over dat hij hier, in de Week van de Werkstress, niet mag ontbreken. Ik citeer: “Door de 8 tentakels langzaam op je hoofd op-en-neer te bewegen werken ze magisch op de achterkant van je hoofd en nek. Wat er daarna gebeurt is overweldigend! Na de Orgasmatron gebruikt te hebben voelt je hele lichaam totaal ontspannen. Het zal niet lang duren voordat je verslaafd bent…”

Te koop bij Megagadgets voor € 2,95

Related Posts
Sony Playstation 5 7
Lees meer

Sony Playstation 5

De geruchtenmolen draait op volle toeren, maar nu is het eindelijk bevestigd door Sony zelf. De Playstation 5…