Sony E4g Smartphone

Sony introduceert de Xperia E4g – de betaalbare 4G-smartphone

Betaalbaar wordt hij zeker: de Xperia E4g wordt in april gelanceerd voor een verkoopprijs van rond de €129! Niet slecht voor een 4G smartphone met batterijduur van 2 dagen! Lees hier meer!

Betaalbaar wordt hij zeker: de Xperia E4g wordt in april gelanceerd voor een verkoopprijs van rond de €129! Niet slecht voor een 4G-smartphone met batterijduur van 2 dagen!

http://youtu.be/vTCb7DyfBHU

Zoals je hierboven al kunt zien is het qua design een no-nonsensetelefoon. Stevig robuust design van zowel de buitenkant als de binnenkant. Heldere minimalistische schermen en makkelijk te personaliseren. Ook fotograferen met de Sony E4g is makkelijk met de Auto Scene Recognition. Je instellingen worden automatisch herkend en geoptimaliseerd voor maar liefst 52 scenario’s zodat je, waar je ook bent, altijd het perfecte plaatje vast kunt leggen.

De Sony E4g is klaar voor 4g LTE met zijn 1,5 GHz Quadcore

Daarnaast staan de Xperia smartphones bekend om hun “ongekende” accuduur. De E4g past dan ook prima in het straatje met een krachtige 2300mAh accu die een accuduur tot wel twee dagen biedt. Daarnaast beschikt de telefoon over de Battery STAMINA Mode om het stroomverbruik te reduceren. Met de Ultra STAMINA Mode houd je je telefoon zelfs een week in leven met alleen de basisfuncties. Kortom een kleine krachtpatser voor de smartphonekoper met een kleiner budget.

Sony E4g Smartphone

[koopgids product=”Sony Xperia E4g”]

Related Posts