synology-router-rt1900ac-front

Nieuws: Synology Router RT1900ac geïntroduceerd

Synology is al groot op het gebied van NAS-systemen – Network Attached Storage – maar begeeft zich ook op het gebied van de routers. De Synology Router RT1900ac is de eerste router die men presenteert.

Synology is al groot op het gebied van NAS-systemen – Network Attached Storage – maar begeeft zich ook op het gebied van de routers. De Synology Router RT1900ac is de eerste router die men presenteert.

Synology Router RT1900ac

synology-router-rt1900ac-frontDe Synology Router RT1900ac is een draadloze high-speedrouter voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Het ontwerp is robuust met een goede verbinding, geavanceerde netwerktools, software uitbreidingen en een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid zoals men die gewend is van de Synology NAS-systemen.

De router draait op de door Synology zelf ontwikkelde Synology Router Manager (SRM) waarbij professionele netwerktools gecombineerd worden met een prijs die consumentvriendelijk is. synology-router-rt1900ac-backMet de Application Layer QoS (Quality of Service) heb je totale controle over het bandbreedteverbruik en kan je van de apparatuur en van afzonderlijk applicaties het verbruik beheren en beheersen. Ongepaste websites staan in een database die gebruikt kan worden om deze website met het DNS-gebaseerde webfilter en Parental Control compleet te blokkeren of alleen gedurende bepaalde periodes. Door gebruik te maken van het Pacakage Center kan je de functionaliteit van de router uitbreiden waardoor je de router kan gebruiken als VPN-server, RADIUS-server of een mediaserver voor zowel thuis als op kantoor.

De Synology Router RT1900ac heeft 4 standaard Gigabit-Ethernet-LAN-poorten, drie instelbare lange-afstandsantennes en de nieuwste draadloze 802.11ac-technologie. Dit zorgt ervoor dat je overdrachtsnelheden kunt halen tot 1900 Mbps. De op 1GHz draaiende dual-core-processor moet ervoor zorgen dat er met meerdere aangesloten gebruikers soepel gewerkt kan worden. De router heeft ook de mogelijkheid om externe opslagbronnen aan te sluiten via de usb- 3.0-poort of het SDXC-geheugenkaartslot. Als extra ondersteunt de Synology Router RT1900ac ook 3G/4G usb-modems om zelfs op locatie een netwerkinfrastructuur te kunnen opstellen met draadloze hotspot.

Prijs en beschikbaarheid

De Synology Router RT1900ac is meteen beschikbaar voor een adviesprijs van € 130 (ex. btw). Je koopt deze router bijvoorbeeld bij CentralPoint of Conrad.

Related Posts