Sony vernieuwt draadloze multi-room aanbod 1

Sony vernieuwt draadloze multi-room aanbod

Sony heeft het aanbod van multi-room apparaten compleet vernieuwd. Nieuwe draadloze luidsprekers, sound bars, TV base-luidsprekers, AV-receivers en micro hifi-systemen moeten zorgen voor hoge kwaliteit audio altijd en overal.

Sony heeft het aanbod van multi-room apparaten compleet vernieuwd. Nieuwe draadloze luidsprekers, sound bars, TV base-luidsprekers, AV-receivers en micro hifi-systemen moeten zorgen voor hoge kwaliteit audio, altijd en overal.

Sony Multi-room

Met de Sony multi-room apparaten is het mogelijk in hoge resolutie en kwaliteit te genieten van je muziek. Waar en wanneer jij dat wilt. Het is mogelijk gebruik te maken van verschillende (draadloze) audiobronnen via een stabiele verbinding. Het multi-room systeem kan met behulp van de SongPal-app je muziek in elke kamer afspelen. Een combinatie van de meest gebruikte native muziek-apps maar ook online muziekdiensten via Google Cast of Spotify Connect.

orig_NW-ZX2_HT-ST9_InSitu01_BTLDAC_

Draadloze Speakers

orig_SRS-X77_cw_2cSony introduceert de SRS-X99, SRS-X88 en SRS-X77 in de lijn van draadloze speakers. Compacte draadloze speakers met respectievelijk een vermogen (RMS) van 154 W, 90 W en 40 W en allemaal geschikt om gebruik te maken van dual-band WiFi, DLNA, Bluetooth, Airplay, NFC en LDAC.

Ondersteuning

Beschikbare aansluitingen op de SRS-X99/X88 zijn een audi-in/USB-terminal en een netwerkpoort. Bij de SRS-X77 is een audio-ingang en een netwerkpoort aanwezig.

Sound Bars en TV Base-luidsprekers

orig_HT-ST9_hero01Bij deze lijn worden twee 2.1-kanaals luidsprekers (HT-NT3 en HT-XT3) en een 7.1-kanaals luidspreker (HT-ST9) geintroduceerd. Allen beschikken ze over 3 HDMI-ingangen en 1 HDMI-uitgang en maken gebruik van HDCP 2.2/2K pass through. Ook de sound bars en TV base-luidsprekers beschikken over dual-band WiFi, DLNA, Bluetooth, Airplay, NFC en LDAC. Het vermogen (RMS) van de speakers varieert van 800 W voor de HT-ST9, tot 400 W voor de HT-NT3 en 350 W voor de HT-XT3.

AV-receivers

orig_STR-DN860_cwBen je op zoek naar een nieuwe AV-receveir voor je multi-room systeem? Dan kan je bij de STR-DN1060 en STR-DN860 terecht. De STR-DN1060 is een 7.2-kanaals systeem met een vermogen van 165 W (RMS) en in totaal 8 HDMI-sloten (6 x HDMI-in en 2x HDMI-uit). De STR-DN860 is eveneens 7.2-kanaals, maar beschikt over is minder vermogen (150 W RMS). Ook zijn er minder aansluitmogelijkheden voor HDMI-apparaten (5 x HMDI-in en 1 x HDMI-uit). Beide AV-receivers beschikken over dual-band WiFi, DLNA, Bluetooth, Airplay, NFC en LDAC.

Micro Hifi-systemen

orig_CMT-SX7_frontAls je op zoek bent naar een compacter systeem komen de CMT-SX7 en CMT-SX7B in beeld. Beide beschikken over de mogelijkheid om muziek te luisteren vanaf cd, USB-drive of via de radio. Maak gebruik van Google Cast, Spotify Connect of sluit je iPad/iPhone/iPod of Walkman aan. De CMT-SX7B beschikt naast deze mogelijkheden ook over een DAB-tuner om al je favouriete radiozenders digitaal te kunnen beluisteren.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe sound bars, micro hifi-systemen en AV-receivers zijn te koop vanaf mei voor onderstaande adviesprijzen.

  • Sound Bars en TV Base-luidsprekers: HT-ST9 voor 1500 euro, de HT-NT3 voor 750 euro en de HT-XT3 voor 500 euro
  • AV-Receivers: STR-DN1060 voor 700 euro en de STR-DN860 voor 550 euro
  • Micro hifi-systemen: CMT-SX7 voor 560 euro en de CMT-SX7B voor 600 euro

De draadloze speakers komen pas in juni op de markt voor onderstaande adviesprijzen.

  • De SRS-X99 voor 700 euro
  • De SRS-X88 voor 430 euro
  • De SRS-X77 voor 330 euro
Related Posts
JBL GO
Lees meer

Review: JBL Go Bluetooth-speaker

De JBL GO is de goedkoopste Bluetooth-speaker uit de JBL-range. Het geluid is prima, de bediening eenvoudig en met 8 kleuren heb je daarin ook wat te kiezen. Thijs testte de zwarte variant.