Panasonic kondigt een nieuwe versie van de Windows Toughpad aan 1

Panasonic kondigt een nieuwe versie van de Windows Toughpad aan

De FZ-G1, de officiële naam van deze tablet, is bedoeld voor professionals. Ontwikkeld om de productiviteit van mobiele werknemers te verbeteren. Een accu met groot uithoudingsvermogen, Windows 8.1 Pro en naar wens te configureren poorten voor USB,  een optionele lan-aansluiting en GPS-module moeten daar voor zorgen.

Oerdegelijk en compleet

De FZ-G1 is zeer robuust met zijn volledige magnesium body en sterke afgewerkte randen die tegen een stootje kunnen. Ook is de tablet in zekere mate stof en waterdicht. Daarmee is de Panasonic inzetbaar in de meest zware omstandigheden. De accu moet makkelijk 10 uur mee kunnen, dit wordt zelfs 20 uur met de speciale hoge capaciteit accu die optioneel leverbaar is. Standaard zit er een USB 3.0 poort, en een HDMI-poort op. Zoals gezegd in de inleiding is er optioneel de mogelijkheid voor een extra USB-poort, een GPS module, een SD-kaartlezer en een lan-aansluiting zodat er gebruikt gemaakt kan worden van razendsnel internet om bijvoorbeeld grote hoeveelheden data te kopiëren. De processor is een Intel Core i5 van de nieuwste generatie.

Het 10,1 inch IPS-aanraakscherm van1920 x 1200 pixels ondersteunt bediening met handschoenen en heeft een zeer hoge helderheid van 800 cd wat hem geschikt maakt voor buitengebruik.

FZ-G1_1FZ-G1_2

Verkrijgbaarheid

Vanaf juni is de Panasonic FZ-G1 in Nederland verkrijgbaar. Prijzen op aanvraag. Wil je meer weten? Zie de video of klik hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts