Slide maakt je gordijnen slim 1

Slide maakt je gordijnen slim

Ben je iemand die gesteld is op luxe thuis en ben je dol op de nieuwste high-tech snufjes? Dan is Slide echt iets voor jou! Dit systeem creëert een heel comfortabele, maar ook veilige omgeving voor jou en je gezin. Je staat bijvoorbeeld elke dag fris en vrolijk op door Slide zo’n 5 minuten voordat de wekker gaat je gordijnen te laten openen. Wakker worden met natuurlijk licht is bevorderlijk voor je humeur. Een prettige manier dus om je dag goed en ontspannen te beginnen.

Wil je rustig van je vakantie kunnen genieten, ook al ben je ver van huis, dan laat je Slide ‘s ochtends je gordijnen openen en in de avond weer sluiten. Met Slide’s slimme algoritme lijkt het alsof je nooit weg bent gegaan en eventuele inbrekers blijven zo op afstand. 

Je kan vanuit je bed ook gewoon aan Slide vragen of de gordijnen gesloten of geopend kunnen worden. Slide is nu eenmaal een pleaser en zal je in alle gevallen erg graag helpen!

Wat kan Slide voor jou betekenen?

De Slide set bevat alles om je al bestaande gordijnen slim te maken. Het systeem werkt universeel, op vrijwel alle gangbare gordijnrails. Slide kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je gordijnen geopend worden net voordat je wekker afgaat. Je kan zelfs inbrekers op afstand houden door de ‘Holiday Mode’ te activeren, waardoor je gordijnen vanzelf, op door jou bepaalde tijdstippen, open- en weer dicht gaan. Dankzij de koppeling met Google Assistant is een simpel ‘Hey Google, doe de gordijnen dicht’ het enige wat je nog hoeft te zeggen. Is dit slim of niet?

Kijk of Slide past op jouw gordijn systeem met de Compatibiliteit Check .

Wie zit er achter Slide?

Innovation in Motion is een startup die gevestigd is in hartje Amsterdam. Hun missie is, zoals ze zelf beweren, het ‘alledaagse’ opnieuw uitvinden. Het enorm enthousiaste en jonge team ontwikkelt, met grote liefde voor technologie, geweldige smart home producten. Ons dagelijks leven, in en rondom het huis, kan met deze producten een stuk eenvoudiger en comfortabeler worden. Slide is het eerste product van Innovation in Motion dat dit mogelijk maakt en er komen er nog meer aan. Je zal in de toekomst dus zeker veel meer van IIM horen!

Hoe installeer ik Slide?

Alles wat je nodig hebt om jouw gordijnenset, voor zowel een enkel als dubbel gordijn, slim te maken vind je in Slide’s compacte doos. Het volgende zit erin:

  • Een krachtige 12V motor
  • Slimme magneetsensoren
  • Een gepatenteerd open-loop systeem

Jij hoeft Slide alleen maar te installeren op je bestaande rails, dat doe je met de eenvoudige montagekit en daar komt helemaal geen gereedschap aan te pas. Het monteren kost de meeste mensen slechts een kwartiertje. Supermakkelijk dus! Stel vervolgens jouw automatische routines in met de handige mobiele Slide App. Of integreer ‘m met je smart home systeem en spraakassistent.

Kijk bij voorkeur even op de Productpagina, om zelf te lezen hoe makkelijk het is om je Slide kit te installeren, of bekijk de handige installatie video.

De techniek

Slide is zo ontworpen dat het werkt op maar liefst 95% van de bestaande systemen en ondersteunt vrijwel elke rails, van 0,5 tot wel 6 meter lang. Het slimme systeem kalibreert zichzelf tijdens de installatie om de lengte van je rails te bepalen.

Slide ondersteunt alleen horizontale gordijnen en rechte gordijnrails, maar kan helaas niet een bocht maken. Er wordt momenteel hard gewerkt aan een variant die ook gordijnen op roedes ondersteunt. Slide werkt zowel op enkele als dubbele gordijnen, je kan zelf kiezen aan welke kant je Slide plaatst. 

Het systeem heeft drie krachtniveaus (licht, medium, high) die ingesteld kunnen worden in de App. De ‘Slide by IIM’ App is beschikbaar voor iOS en Android. Slide bevat een Data Port voor toekomstige hardware add-ons. Daarnaast blijft de software van Slide natuurlijk continu doorontwikkelen.

Wist je dat?

  • Slide’s product pagina een overzicht heeft van alle verschillende manieren om Slide te besturen met de App voor iOS en Android? 

Je kan hier je routines instellen en je vindt er ook informatie over handmatige besturing met Touch & Go, en nog veel meer.

  • Slide sterk genoeg is voor alle gordijnen?

Als je je gordijnen normaal met de hand kan openen en sluiten, kan Slide het ook. Binnenin Slide zit een sterke motor waarvan de kracht zich kan aanpassen aan jouw gordijnsysteem. De kabel die voor Slide gebruikt wordt is zo robuust dat er bij IIM op kantoor een hangmat aan hangt, waar je zonder problemen in kan gaan liggen! 

  • Je een Compatibiliteit Check kan doen om te zien of Slide compatibel is met jouw gordijnrails?

Slide is eenvoudigweg een upgrade voor jouw woning. Een high-tech item, dat voor de nodige comfort en veiligheid zorgt in jouw dagelijks leven. Doe de Compatibiliteit Check en maak je leven wat gemakkelijker!

Mijn Slide ervaring

Slide installeren ging vrijwel vlekkeloos. De app werkt prima en loodst je door het hele proces met een interactieve handleiding.

Het enige puntje van wrijving was de vage foutmelding toen ik het verkeerde wifi-paswoord invulde. In plaats van een duidelijk melding “verkeerd wachtwoord” kwam er een generieke melding. Verder ging het als een speer.

Met de app zijn de gordijnen nu ingesteld om elke ochtend om 7u open te gaan. Sluiten gaat vanzelf bij zonsondergang. Het luxe gevoel dat dit oplevert is met recht priceless te noemen. Ik raad Slide dan ook van harte aan! Slide is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com voor een adviesprijs van €299.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts