Raumfeld Sounddeck

Raumfeld Sounddeck, thuisentertainment #IFA2015

Raumfeld levert wifi-speakers om (streaming) audio door het hele huis in high fidelity weer te geven. Op de IFA in Berlijn lanceerde Raumfeld een nieuw Sounddeck, speciaal om onder je televisie te plaatsen.

Raumfeld Sounddeck

Acht speakers

De vier frontfire breedbandluidsprekers en twee aan de zijkant geïntegreerde breedbandluidsprekers bieden een indrukwekkend ruimtelijk geluidsbeeld met een krachtig en vol geluid. Twee extra grote, naar onderen gerichte subwoofers met een omvang van 130 mm zorgen voor een indrukwekkend basgeluid. De speciale Wellenfeld-technologie van Raumfeld zorgt ervoor dat de sweetspot, de meest optimale luisterpositie binnen een ruimte, sterk wordt verbreed. De geïntegreerde klasse D-versterker heeft een vermogen van 280 Watt.

Televisie

De Raumfeld Sounddeck heeft een eenvoudige bediening en installatie. Het systeem kan via HDMI-ingang of optische audio-ingang op de televisie worden aangesloten. Hiervoor is slechts één kabel nodig. Dankzij de HDMI-CEC-ondersteuning kan de soundbase probleemloos met de afstandsbediening van de televisie worden bediend.

Streaming

De echte hifi-liefhebbers kunnen met een draadloze verbinding een beroep doen op een vrijwel onbeperkte selectie van muziek van TIDAL, Napster of Spotify, internetradio en audiobestanden met hoge resolutie, direct vanaf de netwerkschijf. Ook YouTube-playlists kunnen via de smart-tv worden afgespeeld.

Multiroom

Als de Raumfeld Sounddeck met een bestaand audiosysteem van Raumfeld wordt samengevoegd, krijgt de gebruiker daarmee de beschikking over uitgebreide multiroom-opties waarmee deze in verschillende ruimtes in huis dezelfde muziek of telkens weer andere muziek kan laten afspelen. De Sounddeck kan verder worden bediend met de Raumfeld App (voor smartphones en tablets met Android™ of iOS®) of de bijgeleverde afstandsbediening.

Prijzen en beschikbaarheid

De Raumfeld Sounddeck is vanaf 2016 beschikbaar voor een prijs van € 999,99.

Related Posts