Panasonic in de achtervolging op Sonos?! 1

Panasonic in de achtervolging op Sonos?!

“Panasonic kondigt de ALL-serie aan, een nieuw Europees assortiment luidsprekersystemen voor meerdere ruimten.” Muziek naar meerdere ruimten via verschillende boxen en een zogenoemde netwerkaudioconnector, lijkt dat niet erg op de Sonos formule die we menigmaal hebben besproken hier op Intogadgets.nl? Ja dat denk ik wel! Maar toch zijn deze speakers het vernoemen waard.

“Panasonic kondigt de ALL-serie aan, een nieuw Europees assortiment luidsprekersystemen voor meerdere ruimten. Dankzij de integratie van het nieuwe slimme mediaplatform AllPlay van Qualcomm® kan muziek vanaf verschillende bronnen naar meerdere ruimten worden gestreamd. De nieuwe modellen zijn voorzien van de draadloze luidsprekersystemen SC-ALL8 en SC-ALL3 en de netwerkaudioconnector SH-ALL1C.”

Muziek naar meerdere ruimten via verschillende boxen en een zogenoemde netwerkaudioconnector, lijkt dat niet erg op de Sonos formule die we menigmaal hebben besproken hier op Intogadgets.nl? Ja dat denk ik wel! Maar toch zijn deze speakers het vernoemen waard. Eerder testte ik zelf al de SC-NA30 draagbare speaker van Panasonic en was ik aangenaam verrast door het geluid. Ook deze speakers beloven qua geluid weer top te zijn door vijf luidsprekers (een subwoofer, twee woofers en twee tweeters) in de SC-ALL8. En vier luidsprekers (twee woofers en twee tweeters) in de SC-ALL3.

SC-ALL8K_lifestyle1

De SC-ALL8 kun je gemakkelijk aan je muur bevestigen en zeg nou zelf, het ziet er nog mooi uit ook! Naast dat je gemakkelijk vanaf je tablet, telefoon of pc geluid af kan spelen op één speaker kun je er ook voor kiezen om door het hele huis dezelfde nummers te draaien in de zogenaamde ‘Party Mode.’ Liever op iedere speaker een ander nummer, ook dat kan met de AllPlay app. Heb je al een luidsprekersysteem staan? Geen probleem, met de SC-ALL1C neem je ze moeiteloos op in je Multi-Zone indeling en vul je iedere ruimte met zijn eigen geluid.

speakersPanasonic

Alle 3 de apparaten zijn leverbaar vanaf juni 2014. Waarbij de SC-ALL1C een adviesprijs krijgt van €199,- de SC-ALL3 €249,- en de grootste en ook duurste speaker de SC-ALL8 een adviesprijs krijgt van €299,-

Related Posts
HEOS 1 in het Vondelpark
Lees meer

Review: HEOS 1 + Go Pack

Onlangs was ik bij de perspresentatie van HEOS, waar de draadloze speaker Denon HEOS 1 en de HEOS Homecinema…
Sony vernieuwt draadloze multi-room aanbod 11
Lees meer

Sony vernieuwt draadloze multi-room aanbod

Sony heeft het aanbod van multi-room apparaten compleet vernieuwd. Nieuwe draadloze luidsprekers, sound bars, TV base-luidsprekers, AV-receivers en micro hifi-systemen moeten zorgen voor hoge kwaliteit audio altijd en overal.
CES-update: Pebble 13
Lees meer

CES-update: Pebble

Pebble toonde ons vandaag op de CES een nieuwe smartwatch, de Pebble Steel. Gelijk aan de gewone Pebble,…