Lily camera drone

Overal easy filmpjes maken van jezelf met Lily: je eigen volgzame drone

Met de Lily camera drone maak je mooie actie filmpjes van je zelf tijdens het skien, raften of een andere activiteit zonder ook maar iets te hoeven doen.

Met de Lily camera-drone maak je mooie actiefilmpjes van jezelf tijdens het skiën, raften of een andere activiteit zonder ook maar iets te hoeven doen.

Lily

lily-camera-drone-gpstrackerLily is een cameradrone, bedoeld voor het filmen van mooie shots vanuit de lucht. Tot dusver niet echt iets aparts. Maar het mooie aan Lily is dat deze heel makkelijk te gebruiken is. Op het moment dat je haar wil gebruiken gooi je de drone letterlijk in de lucht om te activeren. Lily gaat dan vanzelf aan en volgt jou tijdens je activiteit met behulp van een GPS-module die je bij je moet dragen.

Lily beschikt over een 12-megapixelcamera met een groothoeklens die foto’s kan maken of filmpjes kan schieten op 1080p (60 fps) of met een hogere framerate op 720p (120 fps). Lily is volledig waterdicht, dus je hoeft je geen zorgen te maken als de drone per ongeluk in het water belandt.

Nadelen?

Ja, er is er hoe dan ook 1. Lily is geen drone waarmee je mooie beelden van landschappen kan maken, maar is echt bedoeld om “selfies” te maken. Door de tracker volgt de drone alleen jou en maakt dus ook beelden van de route die jij aflegt. Ook is de GPS-tracker in mijn ogen behoorlijk fors om op de pols te dragen. Wat ook als een nadeel ervaren kan worden is de vliegtijd. Deze is op 1 lading namelijk maar 20 minuten, waarna 2 uur nodig is om de accu weer op te laden.

Toch bestellen? Wat kost ze dan?

Als je bovenstaande nadelen overbrugbaar vindt, zul je toch nog even moeten wachten. Lily is namelijk pas vanaf februari 2016 officieel verkrijgbaar voor $999. Wel kun je hem reserveren waarbij de drone nog maar de helft kost, namelijk $499.

Related Posts