De laatste CES gadgets 1

De laatste CES gadgets

CES is voorbij en de komende maanden zullen we de producten van CES in de winkels zien. Sommige zijn trouwens nu al beschikbaar, maar bijvoorbeeld de producten van Sony of Roader, daar duurt het nog wel even voordat we ze in de winkel zien. In dit artikel de laastste video’s van CES.

Gadgets testen

De komende periode ga ik eea testen zodat je niet alleen de aankondiging hebt gehoord maar ook onze mening over de producten. Een van de eerste producten is Aftershokz Trekz Air.

Roader

Een van de startups die tijdens CES niet te klagen had over publiciteit is Roader. Roader is een  camera die constant alles op video opneemt met de mogelijkheid om als je op de knop op de camera drukt 10 seconden in het verleden (dus wat je net zag en waardoor je op de knop drukte) en 10 seconden in de toekomst naar je mobiel stuurt. Als je dus iets grappigs ziet ben je nooit te laat om het te delen (mits je natuurlijk direct op de knop drukt). Sjoerd  van Roader legt het uit.

Aibo

Eind van de vorige eeuw had Sony een robot hondje genaamd Aibo. Het was een groot succes en nu, zo’n achttien jaar later, is er een nieuwe versie. Voorlopig zijn er maar 10.000 stuks van gemaakt en ook alleen maar bschikbaar in Japan. Quint Dekker van Sony vertelt over Aibo en misschien dat we Aibo ook in Nederland ooit zullen kunnen kopen. Je weet maar nooit.

Sony Extra Bass

De laatste jaren is Sony duidelijk wat speelser geworden met de producten die we op CES zien. Zoals deze speaker die niet alleen maar een speaker is maar eigenlijk ook een muziekinstrument. Kijk maar naar deze video.

Sony Headphones

Als laatste Sony video de nieuwe sportsheadphones. Het bijzondere van deze in ear headphones is dat ze active noise cancellation (ANC) hebben zodat je in de sportschool je kunt focussen op je muziek in plaats van de andere geluiden in de sportschool. ANC is echter geen goed idee als je buiten aan het sporten bent omdat je ter allen tijde bewust moet zijn van de dingen om je heen. Daarom heeft deze koptelefoon ook een ambient setting zodat je buiten toch hoort wat er om je heen aan de hand is.

Libratone

Maar Sony is niet de enige met draadloze koptelefoons met noise cancellation. Ook het Deens bedrijf Libratone komt met een koptelefoon die dit kan. Het is wel een ander model, waar Sony twee losse koptelefoons heeft (een voor ieder oor) is bij Libratone de verbinding bedraad tussen het linker en het rechter oor. Wireless gaan dan ook over de verbinding met de smartphone, tablet of andere muziekbron. Uffe van Libratone legt het allemaal uit.

Cadeautje van Libratone

Als jij een bezitter bent van een Libratone Zipp of Zipp Mini dan krijg je binnenkort een cadeautje: je kunt je speaker volgens Libratone updaten om gebruik te kunnen maken van spraak besturing. Als je bang bent dat je speaker dan altijd luistert naar wat je zegt, bij Libratone wordt de spraak getriggerd als je op de knop boven op drukt. Daarna kan je er tegen praten en dan luister de speaker ook, niet voor die tijd.

Related Posts