Hebben .., hebben ... hebben ... de nieuwe Samsung Galaxy S8 en S8+ 1

Hebben .., hebben … hebben … de nieuwe Samsung Galaxy S8 en S8+

Voor de echte smartphone liefhebber is er weinig spannender dan de introductie van een nieuw model. Vandaag is het zo ver en zijn de nieuwe Samsung Galaxy S8 en S8 geintroduceerd.

Voor je nou naar de winkel rent, ze zijn geintroduceerd en je kunt ze bestellen maar ze worden pas geleverd op 28 april. Er is trouwens een mogelijkheid om eerder een toestel te hebben, maar daar later meer over. We hebben hem ook nog niet in handen gehad(en we hebben al eerder gespeculeerd over de nieuwe Samsung S8) maar we kunnen je nu wel echt vertellen wat je kunt verwachten.

Wat kunnen we verwachten van de S8 en S8+? Allereerst een groot en groter scherm, 5.8 inch en 6.2 inch Super AMOLED. Zoals we kennen van Samsung randloos en glad. Corning Gorilla Glass 5 zorgt voor een duurzaam toestel maar ook een goede afwerking.

Samsung S8

Opvallend is dat de front en back camera’s (dus voor en achter op het toestel) qua resolutie. Voor een 8 MP F1.7 Smart autofocus camera  en een 12 MP F1.7 Dual Pixel camera aan de achterkant.  Ook aan de binnenkant, aan het kloppend hart (de processor) is gewerkt. Volgens Samsung de eerste 10nm chip en ondersteuning van 1Gbps snelheden.

Ook aan de veiligheid is gedacht. De Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn gebouwd op het geavanceerde veiligheidsplatform Samsung KNOX, belangrijk voor zakelijk gebruik, zowel BYOD (Bring Your Own Device) en COPE (Corporately Owned Personally Enabled). Daarnaast De Galaxy S8 en Galaxy S8+ bieden verschillende biometrische technologieën, waaronder een vingerafdrukscanner, irisscanner en gezichtsherkenning.  Veel veiliger dan een code of een patroon.

Daarnaast ook nog de bekende zaken van Samsung.

  • IP68 water- en stofdichtheid
  • Uitbreidbaar MicroSD geheugen tot 256 GB
  • Always-on display
  • Snel en draadloos opladen

Interessant is ook de intelligente interface Bixby . Zo navigeer je met eenvoudige commando’s – via je stem, aanraking, kijken of typen – door allerlei diensten en apps. Bij de lancering is de Engelstalige functie Bixby Voice al geïntegreerd met een aantal vertrouwde Samsung apps en functies, zoals Camera, Contacten, Gallerij, Berichten en Instellingen. Wanneer Nederlands ondersteunt wordt is nog niet bekend.

Kortom, een telefoon die best wel eens hoog op jouw lijstje zou kunnen staan. De Samsung Galaxy S8 is onder andere verkrijgbaar bij T-Mobile. Bekijk hier alle T-Mobile abonnementen voor de Galaxy S8. Trouwens, als je er snel bij bent dan kan je je nieuwe S* of S8+ al 8 dagen eerder ontvangen. Gewoon nu al bestellen en natuurlijk goed bij je houden tijdens de Koningsdag feesten.

Related Posts
Motorola Moto 360 Smartwatch 4
Lees meer

Motorola Moto 360 Smartwatch

In een eerder blog belichten we de iHealth weegschaal en de Polar M400 stappenteller. Beiden bruikbaar voor een…
Sony introduceert drie nieuwe draadloze speakers 12
Lees meer

Sony introduceert drie nieuwe draadloze speakers

Sony maakt het met de introductie van drie nieuwe speakers nog eenvoudiger om je favouriete muziek te beluisteren en te delen. Een combinatie van een compact design met een krachtig geluid. Door middels van de NFC (Near Field Communicatie) zijn de boxen met een korte aanraking draadloo te verbinden met een smartphone of tablet.