Nieuw: Misfit Phase, stijlvolle activity tracker / horloge 1

Nieuw: Misfit Phase, stijlvolle activity tracker / horloge

Misfit komt met een nieuwe stijlvolle wearable, een hybride horloge. Wat vind jij ervan?

Misfit kondigt Misfit Phase aan, een hybride horloge. Dit geavanceerde horloge combineert klassieke vormgeving met wearable functionaliteiten: de technologie zit verwerkt in een slank en simplistisch ontwerp, waardoor de Misfit Phase bij iedere outfit past. Mooi en relatief betaalbaar!

misfit-phase-pols

De Phase houdt stappen, afstand en slaapduur bij, waarbij het gebruik maakt van een 3-axis snelheidsmeter en de algoritmes en wetenschappelijke kennis van Misfit. Het scherm van het horloge is voorzien van een subtiele gebruikersinterface. Samenspel van wijzers, kleurenscherm en trillingen zorgt voor snel inzicht in verrichte activiteiten en meldingen van binnenkomende berichten en telefoongesprekken.

Misfit Phase kan ook worden ingesteld als afstandsbediening voor het afspelen van muziek op een ander verbonden apparaat, het nemen van foto’s met een smartphone en het bedienen van smart home-apparaten. Het horloge past zich automatisch aan de tijdzone van de gebruiker aan. Net als andere Misfit-producten is het horloge modulair, gaat de batterij tot zes maanden mee en kan er tot 50 meter diep mee gedoken worden.

Misfit Phase beschikt over een elegante roestvrijstalen body, met een aluminium afwerking. Alle horlogebandjes van twintig millimeter kunnen aan het horloge worden vastgemaakt. Het resultaat is een moderne en stijlvolle accessoire dat bij elke gelegenheid gedragen kan worden. Ik ben er positief over, zo op het oog, maar ik ga hem als het even kan nog even in het echt uittesten ;-). Aangezien ik ook veel interesse heb in de Samsung Gear S2, die er vergelijkbaar uitziet, maar wel dik 2x zoveel geld kost, vind ik dit een zeer interessante wearable.

Misfit Phase is beschikbaar in 6 kleurstellingen vanaf € 179 en verkrijgbaar op misfit.com vanaf half november.

Related Posts