IFA 2015 gemist? Alle nieuwe audio- en tv-producten

Op de IFA in Berlijn werden afgelopen dagen ontzettend veel nieuwe producten geïntroduceerd. In dit artikel vind je een handige samenvatting van alle nieuwe audio- en tv-producten die werden gelanceerd.

Vorige week vond de IFA 2015 plaats in Berlijn. Op deze belangrijke technologiebeurs introduceerden vele leveranciers hun nieuwste producten. Intogadgets deed uitgebreid verslag over deze introducties. In dit bericht vatten we al het nieuws over audioproducten en tv’s voor je samen.

LG wireless audio

SoundPop-360_Music-Flow-P5LG introduceert twee nieuwe Bluetooth-speakers (de SoundPop 360 en de Music Flow P5) en een draadloze gebogen soundbar (de Music Flow HS8 Wireless Curved Sound Bar).

In de Music Flow HS8 heeft men dit design gecombineerd met verschillende wireless-audiotechnieken om zo een van de beste surround sound opties te bieden op de markt. De Music Flow P5 is een draagbare speaker met een krachtig geluid. De SoundPop 360 is bedoeld voor actievere gebruikers en is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

Lees hier het nieuwsbericht


Sony Hi-Res car audio

Sony Hi-Res audio RSX-GS9Sony introduceert hoge resolutie audio voor in de auto.

Een strak ogende mediaspeler voorzien van een 32 bit audioconverter, een 4 kanaals versterker en een setje luidsprekers die er fraai uit zien en heel goed klinken. Verkrijgbaar in heel Europa vanaf Januari 2016. Prijzen zijn nog niet bekend.

Lees hier het nieuwsbericht


Sennheiser koptelefoons

Nieuwe generatie (betaalbare) koptelefoons voor onderweg van Sennheiser. Thumbnail 1Betaalbare aanvullingen in de HD 400 serie van Sennheiser.

De HD 451, de HD 461 en de HD 471 zijn 3 nieuwe koptelefoons voor mobiel gebruik. De prijzen zijn respectievelijk € 49,- , € 79,- en € 99,- de H461 en de H471 beschikken over een kabel met inline microfoon zodat er gebeld kan worden met de koptelefoon op je hoofd.

Verder toonde Sennheiser ook de onlangs geïntroduceerde HD 630 VB een High end model koptelefoon die het alles beste heeft te bieden op het gebied van geluidskwaliteit en geluidsdemping. adviesprijs voor dit topmodel is € 499,-

Lees hier het nieuwsbericht


Raumfeld Sounddeck

Raumfeld SounddeckOp de IFA lanceerde Raumfeld een nieuw Sounddeck, speciaal om onder je televisie te plaatsen.

De vier frontfire breedbandluidsprekers en twee aan de zijkant geïntegreerde breedbandluidsprekers bieden een indrukwekkend ruimtelijk geluidsbeeld met een krachtig en vol geluid. Twee extra grote, naar onderen gerichte subwoofers met een omvang van 130 mm zorgen voor een indrukwekkend basgeluid.

Lees hier het nieuwsbericht


Philips tv’s

philips-8901Philips heeft al eerder tv’s uitgebracht met Android als onderdeel van het “smart” gedeelte van de tv’s. Nu komt Philips met vier nieuwe 4K Ultra HD-tv’s waarbij er nieuwe stappen gezet zijn met Android, verbeteringen in geluid en een nieuw Ambilight-projectiesysteem.

Het projectiesysteem werd vorig jaar op de IFA al aangekondigd, maar is dan nu echt officieel. En het is supergaaf.

Lees hier het nieuwsbericht


Pure, DAB + internetradio’s

Pure radioPure, bekend van DAB- en internetradio’s, heeft op de IFA maar liefst acht nieuwe producten gelanceerd.

En, omdat 8 producten voor een kleine samenvatting als dit best veel zijn, moet je het bericht maar gewoon even lezen!  In ieder geval nieuwe wekkerradio’s en digitale radio’s.

Lees hier het nieuwsbericht

Related Posts
Lees meer

Toshiba’s nieuwste Smart TV geknipt voor weergave van films

Tja, een Smart TV die geknipt is voor de weergave van films. What's new zou je zeggen? De Cinema-modus! "Cinema-modus: verbetert beeldinstellingen en geeft thuisfilms Hollywood-achtige uitstraling." De TV met de mysterieuze naam T54 komt in 2 formaten: 102 cm (40”) en een met een schermdiagonaal van 121 cm (48”).