Nieuw: de compacte en robuuste Fujifilm FinePix XP90

Waterdicht tot 15 meter diepte, schokbestendig tot 1,75 meter, vorstbestendig tot -10°C en stofdicht: de Fujifilm XP90. Meer weten van deze lichte krachtpatser van Fujifilm? Lees dan nu verder…

Waterdicht tot 15 meter diepte, schokbestendig tot 1,75 meter, vorstbestendig tot -10°C en stofdicht: de XP90 kan de zwaarste fotografieomstandigheden doorstaan. De 16,4 megapixel BSI-CMOS-sensor en het 3.0 inch LCD-scherm zorgen voor een uitzonderlijke beeldkwaliteit.

Zoals je ziet liegen de specificaties er niet om. Deze lichte slechts 203 gram (inclusief batterij en geheugenkaart) wegende krachtpatser van Fujifilm genaamd FinePix XP90 heeft alles in huis om jouw nieuwe outdoorcamera te worden. De XP90 beschikt over een 1/2.3-inch 16,4 megapixel BSI CMOS sensor voor indrukwekkende resultaten in een groot aantal omstandigheden. Door de combinatie met een krachtige processor levert de camera afbeeldingen van hoge kwaliteit op een hoog tempo; hij neemt foto’s met tot 10 frames per seconde (fps) op volledige resolutie, en haalt tot wel 60 fps bij een lagere resolutie (2MP). De XP90 is uitgerust met een speciale continue opname knop die er voor zorgt dat je gemakkelijk en snel meerdere foto’s achter elkaar kan maken. Wel zo gemakkelijk wanneer je net die ene stunt van je vriend wil fotograferen!

xp90_remote_image

Foto’s en video’s nemen vanaf je smartphone!

Met de gratis Fujifilm Camera Remote app op je smartphone en de wifiknop op de camera kunnen gebruikers de draadloze functionaliteiten van de camera eenvoudig gebruiken en niet alleen foto’s via je telefoon nemen, maar ook in- en uitzoomen, composities bepalen en video’s opnemen.

Na het maken van je favoriete kiekje kun je met deze draadloze functionaliteit ook eenvoudig je materiaal delen met je smartphone, tablet of laptop. Ander handigheid van de XP90 is de Interval Timer, om foto’s te nemen met vastgestelde intervallen (van tien minuten, vijf minuten, 60 seconden, 30 seconden en vijftien seconden) en een Time-Lapse videofunctie, die opeenvolgende foto’s automatisch converteert naar een video.

https://youtu.be/au8nAU8G0kQ

Alle specificaties van de XP90 op een rij

  • Waterdicht tot 15 meter diepte, schokbestendig bij een val tot 1,75m, vorstbestendig tot -10°c en stofdicht
  • Interval Timer Shooting en Time-Lapse Movie functionaliteit
  • Draadloze verbinding met smartphones en tablets
  • Schieten van Full HD movie (1080i)
  • 16.4 megapixel 1/2.3” inch BSI CMOS sensor
  • 5x optische zoom met 28mm groothoekinstelling
  • Optische beeldstabilisatie
  • 11 Advanced Art-filters
  • High Dynamic Range (HDR)
  • Motion Panorama 360°
Related Posts
Soundmount pers
Lees meer

Wereldprimeur: Vogel’s SoundMount

Tijdens een goed bezochte persbijeenkomst introduceerde Vogel's 's werelds eerste draaibare tv-beugel met geïntegreerde soundbar en draadloze subwoofer. Thijs was erbij.