Meer details en kleur met Sharp's UQ10 1

Meer details en kleur met Sharp’s UQ10

Modern interior of white apartment panorama 3d render

Sharp lanceert de UQ10-serie LCD-TV’s met Quattron Pro-technologie.Deze toestellen hebben een resolutie die 2,5 keer hoger is dan Full HD.

Quattron betekent dat er een extra kleurpixel toegevoegd is aan de standaard-combinatie van rood, groen, blauw, namelijk geel. Hierdoor komen de kleuren nog levendiger over. De UQ10 is geen UltraHD, maar kan deze door de hogere resolutie wel prima weergeven. Bronmateriaal van lagere kwaliteit wordt opgeschaald om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de resolutie. De TV’s zijn verkrijgbaar in 60, 70 en 80 inch. De UQ10-serie is door THX beoordeeld volgens de hoogste kwaliteitseisen en voorzien van een THX-certificaat.

De serie is voorzien van Wifi, aansturing via andere devices is hierdoor erg makkelijk. Ook Uitzending Gemist is aanwezig en de afstandsbediening is zelfs voorzien van een speciale Netflix-button. De adviesprijzen zijn € 2.199,00 voor het 60″-model,  € 3.999,00 voor 70″ en voor € 7.299,00 heb je de 80″.

Related Posts
Lenovo-YOGA-Tab-3-Pro
Lees meer

IFA 2015 gemist? Alle nieuwe tablets en pc’s op een rijtje

Vorige week vond de IFA 2015 plaats in Berlijn. Op deze belangrijke technologiebeurs introduceerden vele leveranciers hun nieuwste producten. Intogadgets deed uitgebreid verslag over deze introducties. In dit bericht vatten we al het nieuws over tablets, laptops en desktops voor je samen.