Xperia-Z5-premium-Colour-Range

IFA 2015 gemist? Alle nieuwe smartphones op een rijtje

Vorige week vond de IFA 2015 plaats in Berlijn. Op deze belangrijke technologiebeurs introduceerden vele leveranciers hun nieuwste producten. Intogadgets deed uitgebreid verslag over deze introducties. In dit bericht vatten we al het nieuws over smartphones voor je samen.

Gigaset ME-smartphones

Gigaset ME op IFA 2015Gigaset heeft zijn eerste – in-house – ontwikkelde smartphonelijn gepresenteerd met daarin 3 modellen: ME Pure, ME en ME Pro.

De Gigaset ME Pure, Gigaset ME en Gigaset ME Pro zijn drie nieuwe smartphones die identiek zijn in design maar verschillen in formaat en specificaties. Gebruik makend van hoogwaardige materialen voor een premium look and feel.

Lees hier het nieuwsbericht


Sony Xperia Z5-serie

Xperia-Z5c-WHITE-BLK-CORAL-YELLOWDe Xperia Z5-serie van Sony is de eerste compleet gerestylde smartphone cameramodule van Sony die gezien kan worden als de opvolging van de Xperia Z1.

De Z5-serie bestaat uit de Xperia Z5, Xperia Z5 Compact en de Xperia Z5 Premium en hebben een complete make-over gehad. Alle toestellen zijn waterdicht en stofbestendig en voor het ontwerp is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. De Xperia Z5 Premium is de eerste 4K-smartphone op de markt.

Lees hier het nieuwsbericht


Acer Liquid-telefoons

Acer introduceert op de IFA in Berlijn maar liefst vier nieuwe smartphones; drie met Android 5.1 en één met Windows 10. De toestellen worden gekenmerkt door een slank gebogen chassis, een nieuwe frontcamera met groothoeklens en verbeterde audio.

acer_liquid_z630_gr Alle toestellen hebben een aantal gemeenschappelijke innovaties zoals het Acer BluelightShield™² dat het scherm beter leesbaar maakt in de buitenlucht. DTS Studio Sound™² zorgt voor een hoogwaardige geluidskwaliteit bij muziek en films. De camera heeft nu ook de functie dat belichting en scherpstelling onafhankelijk van elkaar ingesteld kunnen worden en Bright Magic photo zorgt ervoor dat ook selfies automatisch de beste belichting krijgen.

Lees hier het nieuwsbericht


Huawei Mate S

Huawei Mate S_KnuckleOp de IFA toonde Huawei het nieuwe vlaggenschip in de Mate-serie, de Mate S. Het is een ergonomisch toestel met luxe aandoend ontwerp en voorzien van innovatieve technologische snufjes.

De Huawei Mate S borduurt voort op de goede punten van de Mate 7 smartphone, met een 2,5D floating screen lens, en 5,5-inch-scherm. Het toestel is 7,2 mm dik (of dun) met zijkanten die slechts 2,65 mm dik zijn.

Lees hier het nieuwsbericht


Doro Liberto

Doro Liberto 825Doro, bekend van onder andere smartphones voor senioren komt met een nieuw vlaggenschip de Doro Liberto 825!

De Doro Liberto 825 beschikt over een 5 inch IPS HD scherm (720p), 4G internet, HAC (Hearing Aid Compatibility) en de bekende instelbare noodknop van Doro.

Lees hier het nieuwsbericht


Alcatel OneTouch Go-serie, Idol 3C en Pop-serie

Alcatel OneTouch heeft niet stil gezeten als het om smartphones gaat. Het merk kondigde 4 nieuwe smartphones aan.

Alcatel-OneTouch-Idol-3C Alcatel OneTouch heeft in 3 series 4 nieuwe smartphones geïntroduceerd allemaal gericht op een apart publiek. De GO Play smartphone wordt gecombineerd met een smartwatch en is bedoeld voor de actieve gebruiker. De Idol 3C is een 5.5 inch smartphone die met behulp van verschillende covers kleur geeft aan je wereld. In de Pop-serie zijn de Pop Star en de Pop Up aangekondigt. De Pop Star is een modieuze smartphone die in veel verschillende stijlen verkrijgbaar is. De Pop Up richt zich op de veeleisendere gebruiker.

Lees hier het nieuwsbericht


Op ander blogs:

Sony Xperia Z5, Z5 Compact en Z5 Premium preview (Hardware.info)

Motorola claimt langere accuduur voor nieuwe Moto 360-smartwatche (Tweakers)

‘HTC kondigt 64-bits smartphone en wearables aan tijdens IFA’ (Android Planet)


Veel van de producten van de IFA 2015 zijn niet direct beschikbaar in de winkel. Hieronder vind je een overzicht van de best verkopende smartphones bij Bol.com.

[bol_bestsellers limit=”6″ block_id=”bol_55e9ca0fe7651_bestsellers” cat_id=”4010+4865″ name=”Smartphone IFA 2015″ sub_id=”Thijs” title=”Bestsellers Smartphones ” link_color=”2A2A2A” subtitle_color=”B3B3B3″ pricetype_color=”000000″ price_color=”FFA700″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”9E0B0E” width=”690″ cols=”3″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Related Posts