ASUS-ZenWatch-2

IFA 2015 gemist? Alle nieuwe Smart Home & Living producten

Vorige week vond de IFA 2015 plaats in Berlijn. Op deze belangrijke technologiebeurs introduceerden vele leveranciers hun nieuwste producten. Intogadgets deed uitgebreid verslag over deze introducties. In dit bericht vatten we al het nieuws over de nieuwe home & living producten (wearables, home automation) voor je samen.

Philips eHealth range

Philips_health_programs_Wrist_blood_pressure_monitor_with_Bluetooth_Smart_homePhilips heeft op 3 september tijdens de IFA de eerste in een range gezondheidsprogramma’s aangekondigd die, zoals ze zelf zeggen, de consument in staat stelt regie te nemen over zijn of haar gezondheid.

Philips waakt ieder jaar over de gezondheid van meer dan 250 miljoen ziekenhuispatiënten met hun oplossingen voor de zakelijke markt, maar dit is de eerste stap die men zet met het zogenaamde ‘connected health’ voor consumenten. Benieuwd naar de producten die zijn aangekondigd?

Lees hier het nieuwsbericht


Asus Zenwatch

ASUS-ZenWatch-2Met de ZenWatch 2 heeft ASUS een nieuwe stap gezet zonder de succesvolle eigenschappen van de voorganger los te laten.

De ZenWatch 2 maakt gebruik van de stijl en elegantie die werd geïntroduceerd met de eerste ZenWatch. Ook nu is de ZenWatch 2 gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail. Maar de ZenWatch 2 gaat nog een stapje verder en zal verkrijgbaar zijn in twee formaten, met een zilverkleurige klok van 49x41mm of 45x37mm.

Lees hier het nieuwsbericht


Motorolo Moto 360

moto-360-collectie-1De nieuwe Moto 360 collectie – met meer stijlen, meer mogelijkheden en meer batterijcapaciteit – biedt talloze ontwerpmogelijkheden afgestemd op jouw smaak plus nieuwe ervaringen die tijd voor je vrijmaken zodat je meer tijd overhoudt om de dingen te doen die je graag doet.

In de nieuwe collectie is niet alleen plaats voor de opvolger van de eerste generatie Moto 360 maar ook voor een specifiek op sporters gerichte versie.

Lees hier het nieuwsbericht


TomTom Spark

TomTom SparkEr komen steeds meer horloges en armbandjes op de markt gericht op sport, op de IFA in Berlijn lanceerde TomTom de Spark, een sporthorloge met hartslagmeter GPS én een geïntegreerde muziekspeler.

Onderscheidend aan de TomTom Spark is de muziekspeler, je kan dus tijdens het hardlopen of workouts je smartphone met muziek thuislaten. De Spark heeft 3 GB aan opslagcapaciteit, zo’n 500 nummers en dit is goed voor 40 uur aan muziek, ruim genoeg om moe te worden.

Lees hier het nieuwsbericht


Samsung Gear S2 smartwatch

samsung_gear_s2Samsung kondigt de Gear S2 aan en dit lijkt de eerste grote concurrent voor de Apple Watch te zijn.

Door aan de ring op de Gear S2 te draaien, krijg je snel en eenvoudig toegang tot al je berichten en applicaties. De Gear S2 zit vol sensoren, een versnellingsmeter, gyroscoop, hartslagmeter, omgevingslichtsensor en een barometer. Samsung heeft eerder deze week al bekend gemaakt dat er volledige ondersteuning is voor Apple’s iPhone.

Lees hier het nieuwsbericht


Op andere blogs:

Eerste indruk: De volgende generatie smartwatches op IFA 2015 (Nu.nl)

Samsung wil Gear S2 geschikt maken voor iPhone? (Hardware.info)

Huawei brengt zijn Watch op 23 september uit voor 399 euro (Tweakers)


[bol_search_form limit=”6″ block_id=”bol_55ef25ab8cb8e_search-form” cat_id=”0″ cat_select=”0″ default_search=”smartwatch” name=”Smartwatches” sub_id=”Thijs” link_color=”2A2A2A” subtitle_color=”B3B3B3″ pricetype_color=”000000″ price_color=”FFA700″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”9E0B0E” width=”690″ cols=”3″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Related Posts
Nu 100 euro cashback op een Samsung GALAXY S6 (Edge) 11
Lees meer

Nu 100 euro cashback op een Samsung GALAXY S6 (Edge)

Krijg tot en met 31 juli 2015 100 euro retour op een Samsung GALAXY S6 (Edge). Bewaar de bon van je aankoop goed en meld je aan voor deze actie. Vergelijk direct alle abonnementen voor deze toestellen op onze site.