Nieuws: Sony introduceert de Xperia X serie #MWC2016

Sony komt met een nieuwe smartphoneserie deze zomer, die nog meer de focus legt op goede fotografie.

Sony Mobile heeft vandaag op het Mobile World Congress in Barcelona de nieuwe Xperia™ “X” serie smartphones gelanceerd.

Sony Xperia

Xperia™ “X” series

De eerste “X” series smartphones bestaat uit de: Xperia X, Xperia X Performance en Xperia XA. De Xperia X serie heeft een uniform 5-inch design dat perfect in de hand ligt. De Sony ontwerpers hebben premium materialen, texturen en rondingen gecombineerd met een gekromd glazen display in een afgerond frame uit één stuk. De Xperia X draait op de Qualcomm® Snapdragon™ 650 processor, de Xperia X Performance op de Qualcomm® Snapdragon™ 820 processor en de Xperia XA op de Mediatek Helio™ P10.
De Predictive Hybrid Autofocus van de camera in de Xperia X en Xperia X Performance voorspelt de beweging van wat jij wilt fotograferen, waardoor iedere actie haarscherp wordt vastgelegd. Door gebruik te maken smart-accubeheer hebben de smartphones tot twee dagen batterijduur.

https://youtu.be/AtUBeFiWi8Q

Xperia Ear

xperia-earXperia Ear is een volgende generatie draadloze smart-ear die een geheel nieuwe manier van communiceren verzorgt zonder dat je de wereld om je heen vergeet. Je krijgt handige informatie door zoals je agenda, het weer en het laatste nieuws, zodat je onderweg goed op de hoogte blijft. De smart-ear maakt contact via NFC, is van zacht siliconenmateriaal gemaakt, IPX2 waterdicht en heeft een accuduur van één dag.

Prijs en beschikbaarheid

De Xperia X, Xperia X Performance en Xperia XA komen in begin van de zomer 2016 naar Nederland in vier kleuren: Lime Goud, Rose Goud, Wit en Zwart.

Related Posts
Lees meer

Huawei P8lite nu verkrijgbaar

De Huawei P8lite heeft de zelfde kenmerken als grote broer de P8: stijl, functionaliteit en betaalbaarheid. Vervaardigd uit luxe materialen en uitgerust met een 13-megapixelcamera.