HP Envy Phoenix

HP introduceert nieuwe serie ‘back to school’ pc’s

In de zomer komt Hewlett Packard met een serie pc’s bedoeld voor productiviteit en entertainment. De nieuwe serie bestaat uit alles-in-een deksktops en tower pc’s.  

HP PavillionBen je op zoek naar een All-in-One pc met keuzevrijheid? Dan is de HP Pavillion All-in-One pc jouw keuze. Met keuze uit beeldschermen van 23 of 27 inch, verschillende AMD of Intel processors en uitgerust met Full HD scherm en Bang & Olufsen Play audio voor optimaal geluid.
Ook voor de HP Pavilion Desktop Tower en de HP ENVY Desktop Tower geldt dat deze verkrijgbaar zijn met vele configuratie-opties. En beiden hebben geen traditioneel zwarte toren. De Pavilion komt in Blizzard White en Natural Silver, de ENVY in geborsteld aluminium.

De HP ENVY Phoenix Tower is bedoeld voor de die-hard gamer; meer snelheid, meer kracht. Vooral op grafisch gebied heeft de ENVY verschillende opties. Als klap op de vuurpijl maken Intel K-series processors het mogelijk om de kloksnelheid tijdelijk te boosten voor nog betere game prestaties.

Prijzen en beschikbaarheid

  • De 23-inch HP Pavilion All-in-One PC is vanaf juli beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van € 999.
  • De 27-inch HP Pavilion All-in-One PC is vanaf augustus beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van € 1299.
  • De HP Pavilion Tower is vanaf juli beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van € 799.
  • De HP ENVY Tower is vanaf juli beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van € 1199.
  • De HP ENVY Phoenix Tower is vanaf juli beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van € 1999.
Related Posts
SanDisk Clip Sport MP3 perfect voor training of workout 5
Lees meer

SanDisk Clip Sport MP3 perfect voor training of workout

De SanDisk Clip Spot MP3 is een lichtgewicht MP3-speler waarmee sporters tijdens hun training, workout of misschien wel tijdens hun wedstrijd, nog steeds van hun favoriete muziek kunnen genieten. Ik ben super benieuwd! Aan de MP3-speler zit een clip waarmee je hem stevig vast kunt maken aan je kleding.