Epson SureColor fotoprinter voor fotografen aangekondigd 1

Epson SureColor fotoprinter voor fotografen aangekondigd

Met de nieuwe SureColor SC-P800 heeft Epson zijn assortiment professionele fotoprinters uitgebreid. Levensechte professionele foto’s met de diepste zwarttinten.

Met de nieuwe SureColor SC-P800 heeft Epson zijn assortiment professionele fotoprinters uitgebreid. Levensechte professionele foto’s met diepe zwarttinten.

Epson SureColor SC-P800

De SureColor SC-P800 is een A2-fotoprinter ideaal voor professionele fotografen en kunstenaars en produceert levensechte foto’s van superieure kwaliteit, vloeiende gradaties en kleurtinten. Doordat de afgedrukte – hoogwaardige – foto’s lang mee gaan, zijn ze geschikt voor verkoop, tentoonstellingen of opname in een portfolio. Door de optionele papierroleenheid is het eenvoudig om grotere prints te maken zoals bijvoorbeeld banners.

gaf9xpiaksmb2q2jmb0fDe SC-P800 maakt gebruik van Ultrachrom HD-inkt, een inkset met 9 kleuren. Door het gebruik van Ultrachrome HD-inkt is een breed spectrum van kleuren mogelijk en kunnen de diepste zwarttinten op de markt behaald worden. Bij het ontwerp van de SC-P800 is gekozen voor een hoogwaardig maar toch compact design. De printer beschikt over een 2,7″ kleurenaanraakscherm waardoor gebruikers makkelijk kunnen schakelen tussen afdrukken op verschillende media. Ook de weergave van status en printtaken is hierdoor duidelijk.

Enkele andere eigenschappen van de SureColor SC-P800 zijn:

  • Ondersteuning van Epson Connect, Apple AirPrint, Google Cloud Print en WiFi direct voor draadloos afdrukken van tablets, pc’s en smartphones;
  • Inktpatronen van 80 ml, ideaal voor grote afdrukseries van professionele kwaliteit;
  • Verbinding met de printer via ethernet, WiFi of een USB-2.0-verbinding.

Prijs en verkijgbaarheid

De SureColor SC-P800 is vanaf 1 juni te vekrijgen voor een prijs van 1199 euro.

Related Posts