Homewizard Energy Display: monitor je energieverbruik met gemak 1

Homewizard Energy Display: monitor je energieverbruik met gemak

De Energy Display van HomeWizard is een nieuw apparaat waarmee je je energieverbruik in de gaten kunt houden en kunt besparen. Met de Energy Display kun je tot zes grafieken tonen, waarbij je keuze hebt uit alle statistieken die je ook in de HomeWizard Energy app ziet. Zo kun je bijvoorbeeld het stroomverbruik van elk apparaat met een stekker, gasverbruik, waterverbruik, zonnepanelen en meer op het scherm zien.

Om de Energy Display te gebruiken heb je alleen een wifi-verbinding en stroom via de USB-kabel nodig. Voor het samenstellen van jouw eigen scherm kun je kiezen uit verschillende opties, afhankelijk van welke HomeWizard producten je hebt. Hoe meer producten je gebruikt, hoe meer grafieken je kunt instellen.

Een groot voordeel van de Energy Display is dat je continu up-to-date bent van het verbruik in jouw huishouden. Hierdoor ben je beter op de hoogte van wat je gebruikt en wanneer, waardoor je bewuster met energie om kunt gaan. Dit kan leiden tot minder energieverbruik en besparing op energiekosten.

De Energy Display heeft geen touchscreen, alle wijzigingen die je wilt doorvoeren kun je via de HomeWizard Energy App instellen. Ook kun je zelf kiezen wanneer het scherm van de Energy Display aan of uit gaat en wat de helderheid van het scherm is.

De Energy Display is te gebruiken als je minimaal 1 HomeWizard product hebt.

Homewizard Energy Display: monitor je energieverbruik met gemak 3

Monitor je energieverbruik

Met de HomeWizard Energy Display kun je gemakkelijk je energieverbruik monitoren. Het apparaat geeft je inzicht in het verbruik van gas, elektriciteit, water en de opbrengst van je zonnepanelen. Door je energieverbruik te monitoren, kun je bewuster omgaan met energie en besparen op je energierekening.

De HomeWizard Energy Display heeft verschillende functies die het monitoren van je energieverbruik makkelijker maken. Zo kun je op het scherm in totaal zes widgets zien, waarvan drie bespaardoelen en drie verbruikswidgets. Deze kun je zelf indelen, zodat alle informatie die jij belangrijk vindt voorhanden is. Daarnaast kun je de Energy Display helemaal naar eigen wens instellen en kiezen welke informatie je wilt zien, zoals je totale energieverbruik, je verbruik per apparaat of je verbruik per dag, week, maand of jaar.

Een groot voordeel van het monitoren van je energieverbruik met de HomeWizard Energy Display is dat je bewuster wordt van je energiegebruik. Door inzicht te hebben in je verbruik, kun je gemakkelijker besparen op je energierekening. Daarnaast kun je met de Energy Display ook zien hoeveel energie je zonnepanelen opwekken, wat je kan helpen bij het optimaliseren van je zonne-energiesysteem.

Al met al is de HomeWizard Energy Display een handig apparaat voor iedereen die bewuster wil omgaan met energie en wil besparen op zijn of haar energierekening.

Homewizard Energy Display: monitor je energieverbruik met gemak 5

Integratie in home automation

De HomeWizard Energy Display kan worden geïntegreerd in het HomeWizard home automation systeem. Hierdoor kunnen gebruikers hun energieverbruik monitoren en beheren via de HomeWizard app.

De Energy Display kan ook worden gekoppeld met andere producten van HomeWizard, zoals slimme stekkers en verlichting. Dit stelt gebruikers in staat om hun energieverbruik te optimaliseren en kosten te besparen.

Met behulp van de HomeWizard app kunnen gebruikers de Energy Display aanpassen en personaliseren. Zo kunnen ze de informatie weergeven die voor hen het meest relevant is.

De integratie van de Energy Display in het HomeWizard systeem maakt het mogelijk om een volledig geautomatiseerd en intelligent huis te creëren. Door de verschillende producten van HomeWizard te combineren, kunnen gebruikers hun energieverbruik optimaliseren en hun huis comfortabeler en efficiënter maken.

Prijs en beschikbaarheid

De HomeWizard Energy Display is per direct te bestellen. Om de Energy Display van informatie te voorzien, moeten gebruikers ook de Wi-Fi P1 Meter aanschaffen. Er zijn combikortingen beschikbaar voor de aanschaf van een of meerdere producten!

Related Posts