POLAR M400 intogadgets.nl

Hardlopen met hardloophorloge Polar M400

In een eerder blog belichtte ik de iHealth weegschaal, waarmee je je lijf in beeld krijgt. Nu pakken we door en belicht ik het hardloophorloge Polar M400.

Polar M400: hardloophorloge

Polar M400 witHet Polar M400 hardloophorloge registreert nauwkeurig het tempo, afstand en aantal stappen van je training. Het horloge is uitgerust met automatische pauzefunctie, waardoor je een reële trainingstijd en gemiddelde snelheid meet. Hiermee kan ook een verwachte eindtijd naar de eindbestemming worden berekend. En mocht je de weg kwijtraken, dan brengt de geïntegreerde gps-ontvanger je met één druk op de knop terug naar de start.

Zoals het een moderne horloge betaamt, wordt ook de Polar M400 ondersteunt met een app. Met behulp van de Polar Flow app kan je direct na de training je prestaties terugzien en, voor de fanatieke loper, analyseren.
Ook in het dagelijkse leven helpt dit horloge je actief te blijven door inzicht te bieden in het aantal stappen dat je zet en hoeveel calorieën je verbruikt. Wist jij dat een volwassen persoon dagelijks 10.000 stappen moet zetten? Uit diverse onderzoeken is gebleken dat het zetten van 10.000 stappen op middelmatige intensiteit veel effectiever is voor je gezondheid én om vet te verbranden.

En ben jij iemand die een stok achter de deur nodig heeft om te gaan sporten? Dan is de Polar M400 echt iets voor jou. Hij geeft een waarschuwing als je te lang stilzit…

Beschikbaarheid & Prijs

De Polar M400 is onder meer verkrijgbaar bij Media Markt voor € 142,95. De Polar M400 is één van de instapmodellen van Polar.

Related Posts