naim-NAP200-eindversterker-front

Naim frist eindversterkerlijn op voor 2015

Naim heeft een nieuwe en verbeterde lijn van eindversterkers gepresenteerd. Ze maken allemaal gebruik van NAIM DR en Statement transistor technologie.

Naim heeft een nieuwe en verbeterde lijn van eindversterkers gepresenteerd. Deze eindversterkers maken allemaal gebruik van NAIM DR en Statement transistortechnologie.

Naim eindversterkers

naim-NA009N-transistorDe Niam eindversterkers NAP 200, 250, 300 en 500 zijn vernieuwd en opgefrist en zijn klaar voor 2015. Ze maken allemaal gebruik van uitgangstransistoren (NA 009) die zijn voortgekomen uit de ontwikkeling van het Statement Project en de NAIM Discrete Regelaars (NAIM DR) die in de voeding worden toegepast. De verbeterde versies leveren nog meer fundamentele eigenschappen die Naim bijzonder maken namelijk snelheid, ritme en timing. Naast het toevoegen van NAIM DR en Statement transistortechnologie zijn er ook verbeteringen doorgevoerd op de circuit boards, is de warmte-afvoer verbeterd en is de transistorplaatsing verbeterd.

Upgrade beschikbaar

Er is een upgrade beschikbaar voor bestaande eigenaren van een NAP 250, 300 of 500. Hiermee kan een update verkregen worden naar de nieuwe specificaties. Voor de NAP 200 is het niet mogelijk een upgrade te krijgen naar discrete regelaars (DR). De exacte kosten van de upgraden zullen pas later dit jaar bekend worden.

naim-NAP200-eindversterker-front

Prijs en beschikbaarheid

De prijzen voor de Benelux moeten nog bekend gemaakt worden, maar de nieuwe eindversterkers zijn vanaf juni verkrijgbaar. Voor de NAP 500 geldt dat de nieuwe versie pas vanaf augustus beschikbaar is.

Related Posts