€250.000 winnen? Wordt boer! 1

€250.000 winnen? Wordt boer!

Het klinkt misschien gek, maar het boerenbestaan is tegenwoordig best lonend. En schoon, want je hoeft er je huis niet voor uit. Met Farming Simulator en de nieuw aangekondigde competitie is €250.000 te verdienen, dus waar wacht je nog op?

Misschien denk je nu nog: wie gaat er in godsnaam een game als Farming Simulator spelen? Geen zorgen, wij dachten hetzelfde. Maar dan blijkt ineens dat er in de eerste 10 dagen dat Farming Simulator 19 uit is gekomen 1 miljoen exemplaren van het spel zijn verkocht. Daarmee is het dus een van de meest populaire spellen van dit moment. Voor ons een goede reden om dit weekend toch eens aan het boerenleven te gaan proeven. Dat er €250.000 mee te verdienen is speelt misschien ook mee 😉

€250.000 winnen? Wordt boer! 3

De Farming Simulator League gaat vooral over het competitief stapelen van hooibalen. Hoe hoger de stapel, hoe beter. We zaten bij online gaming toch nog vooral aan Fortnite of Overwatch te denken, maar blijkbaar is online boeren ook goed boeren (sorry not sorry).

De competitie bestaat uit 10 events, op onder andere de Gamescom en Paris Games Week. De finale is op de FarmCon 2020. De totale prijzenpot is €250.000 dus genoeg redenen om toch eens naar Farming Simulator te gaan kijken. Dat gebeurde in de luwte al enige tijd, maar de groep fans die graag naar hooibalen stapelen kijkt wordt steeds groter.

Farming Simulator is onder andere verkrijgbaar op de Nvidia Shield, Playstation 4 en Xbox One.

Related Posts