De Samsung Galaxy S21 komt eraan! 1

De Samsung Galaxy S21 komt eraan!

Het is nu bijna zover. Het Samsung Galaxy Unpacked event komt eraan!  De naam van dit evenement luidt ‘Welcome to the Everyday Epic’… zou het misschien een tipje van de sluier zijn? We zijn allemaal reuze benieuwd naar deze vervanger van de Samsung S20.

Er komt van deze nieuwe Samsung smartphone ook nog een ‘Plus’ en een ‘Ultra’ uit, enne… de nieuwe Samsung S21 is natuurlijk helemaal klaar voor het 5G-netwerk!

Wat het geheugen betreft kan je kiezen uit:

  • 128GB / 12GB RAM 
  • 256GB / 12GB RAM 
  • 512GB / 16GB RAM

De Samsung Galaxy S21 Ultra zou compatibel zijn met de S-pen, die gelukkig standaard meegeleverd gaat worden.

Nieuwe features van de Galaxy S21

Zoals gangbaar is bij de lancering van een gloednieuwe telefoon, zijn er weer een aantal nieuwe features waarover volop gesproken wordt:

Blijkbaar heeft de Samsung S21 een compleet nieuwe cameramodule aan de achterkant, met drie lenzen onder elkaar die overlopen in de bovenhoek van deze telefoon. Zeg nu zelf, hoe cool is dat?

Deze cameramodule zal de belangrijkste verandering zijn qua uiterlijk ten opzichte van de S20-lijn. De voorkant van het scherm echter, zal er ongeveer hetzelfde uitzien als de S20-serie: ook prima! Er zijn natuurlijk niet zo gek veel verbeteringen meer over als het gaat over smartphone-schermen. Die zijn allemaal voorzien van een hoge resolutie, net zoals het AMOLED scherm in deze S21.

Het AMOLED display van de S21-serie krijgt drie formaten:

  • 6.2-inch
  • 6.7-inch 
  • 6.8-inch

De Ultra versie van deze telefoon heeft een geweldige upgrade gekregen wat betreft camera’s. Met een verbeterde sensor zijn er nu nog meer details te zien op foto’s, ze worden echt super scherp!

De kleuren zijn nog niet bekend, het kan zo zijn dat de kleuren uit de S20-serie blijven. 

De S21 toestellen zullen in ieder geval wel in het klassieke zwart, wit, grijs en zilver, worden uitgebracht, maar ook in gewaagdere kleuren als paars (te gek!) en roze. 

Welk toestel wordt uitgebracht in welke kleuren blijft nog een verrassing!

Helaas volgt ook Samsung de nieuwe trend die door Apple is ingezet om geen oplader meer mee te leveren. Die moet je dus los kopen. Een goed moment om eens naar een draadloze oplader te kijken! Gelukkig is de nieuwe S-serie wel helemaal klaar voor het 5G-netwerk!

Conclusie

De S21 serie wordt dus een absoluut geweldige serie en is wellicht een zeer goede keuze voor jou! 

Er wordt natuurlijk gespeculeerd over de prijzen van de diverse telefoons uit de S21 serie. Vermoedelijk zullen deze grofweg vallen tussen de 850 voor het basismodel, de Plus voor 1050 en de Ultra zo’n 1350 euro.

Prima prijzen vinden wij, voor deze prachtige en complete telefoons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
Ga voor Sim Only! 10
Lees meer

Ga voor Sim Only!

Een fortuin betalen voor een langdurig gsm abonnement is niet voor iedereen aantrekkelijk. Dus als je tevreden bent…