Acer kondigt Liquid Z4 en E3 aan 1

Acer kondigt Liquid Z4 en E3 aan

Acer kondigde vandaag de Liquid Z4 aan, de opvolger van de Z3, en de E3. De Z4 is een compacte 4-inch smartphone, die bedoeld is voor iedereen die graag foto’s maakt, veel op internet browst en veel gebruik maakt van sociale media (ok, praktisch iedereen dus). De E3 is een stuk groter met 4,7-inch.

Liquid_Z4_black_zoom-big
Acer Liquid Z4

Kenmerkend voor de Z4 zijn de ronde hoeken en de ‘dikte’ van 9,7mm, waarmee hij in tegenstelling tot de gigantische koelkasten van andere merken relatief makkelijk in je broekzak past. Door de AcerRAPID knop, die je zelf kunt instellen, kun je hem makkelijk met 1 hand bedienen (bijvoorbeeld direct een foto maken).

Belangrijkste specs: Android 4.2.2, dual-core 1.3 GHz processor, 4GB intern geheugen en 5MP camera met LED-flits.

De 8,7mm dunne E3 is bedoeld voor iedereen die echt goede foto’s wil maken en deze graag deelt via social media. Ook deze smartphone draait op Android 4.2.2 en dat is een gekke keuze, aangezien andere fabrikanten hun nieuwe toestellen al met Android 4.4 aankondigen. Wel is beloofd dat er later dit jaar een update komt voor de E3.

acer-liquid-e3

Op de E3 vind je een 13MP camera met supersnelle focus terug en aan de voorkant een 2MP camera voor de allerbeste selfies. Er zit zelfs een flits aan de voorkant, zodat ook selfies goed belicht zijn. Ben wel benieuwd naar de dichtgeknepen oogjes…

acer-liquid-e3-selfie

Beide toestellen beschikken ook over DTS-geluid.

De Liquid Z4 zal beschikbaar komen in april voor een adviesprijs van 99 euro in de kleuren ‘essential white’ en ‘titanic black’. De Liquid E3 zal voor 199 euro op de markt komen, ook in april.

Related Posts
HTC en Under Armour komen met UA HealthBox #CES2016 12
Lees meer

HTC en Under Armour komen met UA HealthBox #CES2016

HTC en Under Armour hebben de handen ineen geslagen om de consument het eerste verbonden fitnesssysteem aan te bieden met de naam UA HealthBox. De UA HealthBox meet, bewaakt en beheert de belangrijkste onderdelen van je gezondheid en fitheid.