Adverteren

intogadgets.nl is hét blog waar je alles vindt over je favoriete gadgets. Reviews, commentaar op nieuwtjes van fabrikanten, video’s, do-it-yourself artikelen en nog veel meer over de leukste consumentenelektronica vind je hier. Uiteraard is het mogelijk om hier als adverteerder bij aan te sluiten.

Bij intogadgets.nl gaat het om kwaliteit, niet om kwantiteit. We zijn altijd eerlijk, kritisch en zoveel mogelijk objectief, maar wel vanuit ons eigen gebruiksperspectief. We focussen op het gebruik van gadgets, niet op de specs. Van adverteerders verwachten wij dan ook dat ze deze filosofie volgen. Daarom staan er op deze website een minimaal aantal banners, en kun je als merk vooral interacteren met de bezoekers en kennis delen.

Even wat marketingtermen: brand empowerment, thought leadership, leadgeneratie, brand awareness, engagement. Wil je dat als merk, dan zit je hier goed.

LET WEL: we houden ons als het even kan aan de richtlijnen van Google voor linkuitwisselingsprogramma’s en gastartikelen. Lees deze AUB even goed door.

Brandblogs

Op de pagina Brandblogs bieden wij adverteerders de mogelijkheid om te bloggen. Hiermee komt je artikel dus op onze website te staan. Bezoekers kunnen via de reactiemogelijkheid de interactie aangaan en kunnen het artikel delen met hun sociale netwerk. Natuurlijk vragen we wel van adverteerders om het dan ook echt een interessant verhaal te maken, bijvoorbeeld over trends en ontwikkelingen of leuke verhalen over interne issues. Zo kun je je als adverteerder profileren bij de bezoekers.

Als je hierover meer informatie wilt, neem dan even contact op, dan lichten we je in over de mogelijkheden.

Shoppagina

Op onze pagina met Shops kunnen bezoekers van deze website direct zien waar consumentenelektronica en gadgets te koop zijn. Zij kunnen tevens een beoordeling achterlaten. Op de pagina zie je daarvan een algemene sterren-beoordeling terug. De shops die er nu staan hebben wij zelf uitgekozen voor deze pagina. Wij hanteren als criteria voor aanmelden van een shop:

  • aangesloten bij een keurmerk voor webwinkels
  • verkoopt consumentenelektronica of daaraan gerelateerde producten

Wij plaatsen waar het kan een url naar de shop door middel van een affiliatelink. Zo verdienen wij zelf nog iets aan de plaatsing van de webwinkel op deze pagina’s.

Adverteerders hebben diverse mogelijkheden om hun zichtbaarheid en informatie uit te breiden.

  • Plaatsing onder Promoted Shops (maximaal 3 tegelijkertijd) voor 6 maanden
  • Logo op eigen shop-pagina
  • Beschrijving van de shop op shop-pagina
  • Plaatsing van Senanga-widget om producten (zoals Best Verkocht) op te laten vallen op shop-pagina (zie hieronder)

Verder kunnen adverteerders tegen een kleine betaling een rapportage opvragen over de sterren-beoordeling per ondervraagd item.

Neem contact op voor informatie

Nieuw voor webshops

Heb je een webwinkel en wil je jouw producten op een makkelijke manier toegankelijk maken voor onze lezers? Door je aan te sluiten bij Senanga kunnen wij, de bloggers, bij elke blogpost een reeks producten selecteren en deze in een widget plaatsen. Voor ons weinig werk, maar omdat het er visueel aangenaam uitziet werkt het beter dan een affiliatelink of banner. Het voordeel is dat de lezer jouw producten direct via de widget kan kopen, zonder deze website te verlaten. Daarmee wordt het gemak voor het alle partijen groter.

Rutger van Zuidam van Senanga legt in onderstaande video uit hoe het in elkaar steekt:

Uiteraard zijn er vele creatieve manieren te bedenken waarop deze widget in te zetten is op intogadgets.nl. We vertellen je daar graag meer over. Ga naar de website van Senanga voor meer info over de widget. Een voorbeeld van de widget zie je direct hieronder.