WIN: Logitech Ultra Protection case voor iPad mini t.w.v. € 79,99 1

WIN: Logitech Ultra Protection case voor iPad mini t.w.v. € 79,99

Zet op deze derde dag je schoentje voor een Logitech Ultra Protection case t.w.v. € 79,99, een superhandig cadeau!

Het houdt niet op! De Sint heeft weer wat leuks bedacht om weg te geven, dit keer voor iedereen met een iPad mini (of mini Retina). Een prachtige case van Logitech, in mooi zwart met een rode rand. Kijk snel hoe je kans maakt op deze iPadhoes!

gallery-1-red

De Logitech Ultra Protection Big Bang is schokabsorberend, beschermt tegen krassen, morsen en andere gekke ongelukjes. Jouw iPad mini is dus goed beschermd met deze case! Hij is dus en licht, dus je iPad wordt er niet veel zwaarder of dikker van. Daarnaast kun je door de handige stand de iPad in meerdere posities neerzetten, op je schoot of op tafel. De cover zorgt dat de iPad automatisch in slaapstand gaat of er weer uit komt als je hem opent of dichtdoet. Daarnaast zitten er uitsparingen in om kabels op de juiste plekken aan te sluiten en de camera te gebruiken. Handig!

Hoe doe je mee?

Je kunt op 2 manieren meedoen! En echt alleen op deze manieren.

  1. Like onze pagina op Facebook als je dat nog niet hebt gedaan én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de onderstaande Share-knoppen) met je vrienden (en post hem Openbaar zodat we kunnen zien dat het bericht echt op je timeline staat).
  2. Volg ons op Twitter én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de Share-knoppen) met je vrienden, voorzien van #sintogadgets.

Je kunt meedoen tot en met 30 november 2015. Daarna gaan we alle reacties verzamelen en uitzoeken en de winnaars kiezen. Je mag meedoen op beide manieren, maar slechts 1 manier gaat in de trekking mee. Ook het aantal keren dat je retweet of deelt maakt niet uit. We proberen het pakketje voor 5 december bij je te hebben, al kunnen we dat niet garanderen.

Succes en alvast bedankt voor het meedoen!

Related Posts
Review: Sonos Play:1 9
Lees meer

Review: Sonos Play:1

Als fervent muziekliefhebber maakt het wel degelijk verschil uit welke speaker mijn favoriete muziek komt. Ik ben al…
Fiio X7 Mk. 2 audiospeler
Lees meer

Review: Fiio X7 Mk. 2

We kregen op de redactie een testexemplaar van de gloednieuw Fiio X7 Mk. 2 binnen. De muziekspeler lijkt…
WIN: EyeFi Mobi SDHC 8 GB wifi-kaartje t.w.v € 31,99 16
Lees meer

WIN: EyeFi Mobi SDHC 8 GB wifi-kaartje t.w.v € 31,99

Altijd je geheugenkaartlezer kwijt? Met de EyeFi Mobi geheugenkaartjes heb je wifi in je digitale camera en kun je via je pc, Mac of mobiel makkelijk je foto's bekijken, bewerken en delen. Jij kunt hem winnen! Doe mee met de Sinterklaas-actie >