WIN: Cellularline Pocket USB Charger t.w.v. € 54,99 1

WIN: Cellularline Pocket USB Charger t.w.v. € 54,99

Sint is gul en verloot ook een handige USB Charger van Cellularline! Met 6000 mAh kun je je smartphone zo’n 2 tot 3 keer opladen. Check snel hoe je mee doet met deze actie!

Sinterklaas gaat lekker! De gadget die hij nu gaat verloten komt dan weliswaar uit Italië en niet uit Spanje, maar die omweg had hij voor je over. Cellularline is een Italiaans merk dat allerlei handige accessoires voor je mobiele telefoon maakt. Maak nu kans op een Pocket USB Charger (powerbank) met 6000 mAh batterij.

550376

Met deze USB Charger kun je je smartphone ongeveer 2 tot 3 keer extra opladen als je onderweg bent en geen stroom in de buurt hebt. Er zit een micro-usb-kabel bij. De Cellularline Pocket USB Charger is mooi wit, dus past overal bij. De output is 5V dus alles wat je ermee oplaadt is ook relatief snel opgeladen. Het is geen iPhone powerbank, dus wil je er ook je iPhone mee opladen, dan moet je zelf even een passend kabeltje regelen, maar alle andere toestellen die wel over een micro-usb-ingang beschikken, kun je dus perfect overal opladen. In je tas gooien en wegwezen!

Hoe doe je mee?

Je kunt op 2 manieren meedoen! En echt alleen op deze manieren.

  1. Like onze pagina op Facebook als je dat nog niet hebt gedaan én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de onderstaande Share-knoppen) met je vrienden (en post hem Openbaar zodat we kunnen zien dat het bericht echt op je timeline staat).
  2. Volg ons op Twitter én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de Share-knoppen) met je vrienden, voorzien van #sintogadgets.

Je kunt meedoen tot en met 30 november 2015. Daarna gaan we alle reacties verzamelen en uitzoeken en de winnaars kiezen. Je mag meedoen op beide manieren, maar slechts 1 manier gaat in de trekking mee. Ook het aantal keren dat je retweet of deelt maakt niet uit. We proberen het pakketje voor 5 december bij je te hebben, al kunnen we dat niet garanderen.

Succes en alvast bedankt voor het meedoen!

3 comments
  1. Oh, met deze gadget zou ik mijn man zo blij maken op sinterklaasavond
    J

Comments are closed.

Related Posts