Vessyl: de beker die onthoudt wat je drinkt! 1

Vessyl: de beker die onthoudt wat je drinkt!

Een beker die onthoudt wat je drinkt! En dan niet alleen of het water of koffie is, nee… Volgens de maker kan de beker zelfs raden van welk merk je cola is. Ladies and gentleman meet: Vessyl!

Oké, dat wat je altijd al had willen hebben is er nu! Nou ja nu: begin 2015 worden de eerste exemplaren verstuurd! Waar gaat het om zie ik je denken… Een beker die onthoudt wat je drinkt! En dan niet alleen of het water of koffie is, nee… Volgens de maker kan de beker zelfs raden van welk merk je cola is. Ladies and gentleman meet: Vessyl!

https://www.youtube.com/watch?v=lu4ukHmXKFU#action=share

Los van dat deze beker er in mijn ogen super uit ziet, bevat het ontwerp ook een slim display. Wanneer je de beker een stukje kantelt laat het je zien wat er in de beker zit. Met behulp van Bluetooth Low Energy (BLE) praat de beker met de app. Hierdoor houdt hij de hele dag bij wat je binnenkrijgt. De data wordt mooi gepresenteerd via cirkels die groter worden naarmate je meer calorieën, eiwitten of vetten binnenkrijgt. Een buitenste cirkel van elke waarde is van je dagelijkse doel. Wil je dus afvallen? Stel dan een steeds lager calorieën doel. Zo kan de beker je bij meerdere doelen helpen, aldus Justin Lee – CEO van Mark One.

Belangrijk: de pre-order prijs: $99,- en de retailprijs wordt gezet op $199,- Ik was meteen verkocht en heb de mijne zojuist besteld.

Related Posts