Tivoli Audio presenteert drie nieuwe kleuren voor personaliseerbare Albergo+

Tivoli Audio presenteert een nieuwe lijn speakers met een mooi jasje.

Tivolio Audio heeft een nieuwe lijn draagbare tafelradio’s: de Albergo+. De Albergo+ is een tafelmodel radio die, vanaf nu, in 3 extra kleuren beschikbaar is naast wit en grafiet, namelijk rood, blauw en groen. Wat een leuke extra is is dat er een houten ‘case’ (3 soorten) bijgekocht kan worden om de radio een extra retro uitstraling te geven. 

albergo_blkblk

Zonder case

Het kleine kastje heeft een hoop in huis. Zo kan hij zonder problemen internetradio ontvangen(DAB/DAB+/DMB) en (via bluetooth) verbinden met je smartphone of mp3-speler.

Dit stukje design kost €299,- voor de Albergo (AM/FM, BT, geen DAB(+)), of €349,- voor de Albergo+. De case kost €89,95 maar als je hem gelijk bestelt met de Albergo slechts €49,95. Je kunt hem kopen in de webshop van Tivoli en diverse andere (web)winkels.

Als je nog een leuk systeem zoekt voor in de keuken of slaapkamer denk ik dat je hier een mooie slag mee slaat. Over een paar weken komt de review en zal ik de geluidskwaliteit aan de kaak stellen.

Related Posts
Revo SuperSystem bruin
Lees meer

REVO SuperSystem – All-in-1 radio

De REVO SuperSystem is een alles-in-een-radio die digitale, analoge en internetradio combineert in één apparaat. En dat apparaat ziet er ook nog eens bijzonder fraai uit.