Tivoli Audio presenteert drie nieuwe kleuren voor personaliseerbare Albergo+ 1

Tivoli Audio presenteert drie nieuwe kleuren voor personaliseerbare Albergo+

Tivoli Audio presenteert een nieuwe lijn speakers met een mooi jasje.

Tivolio Audio heeft een nieuwe lijn draagbare tafelradio’s: de Albergo+. De Albergo+ is een tafelmodel radio die, vanaf nu, in 3 extra kleuren beschikbaar is naast wit en grafiet, namelijk rood, blauw en groen. Wat een leuke extra is is dat er een houten ‘case’ (3 soorten) bijgekocht kan worden om de radio een extra retro uitstraling te geven. 

albergo_blkblk

Zonder case

Het kleine kastje heeft een hoop in huis. Zo kan hij zonder problemen internetradio ontvangen(DAB/DAB+/DMB) en (via bluetooth) verbinden met je smartphone of mp3-speler.

Dit stukje design kost €299,- voor de Albergo (AM/FM, BT, geen DAB(+)), of €349,- voor de Albergo+. De case kost €89,95 maar als je hem gelijk bestelt met de Albergo slechts €49,95. Je kunt hem kopen in de webshop van Tivoli en diverse andere (web)winkels.

Als je nog een leuk systeem zoekt voor in de keuken of slaapkamer denk ik dat je hier een mooie slag mee slaat. Over een paar weken komt de review en zal ik de geluidskwaliteit aan de kaak stellen.

Related Posts
teufel-boomster-xl-bluetooth-speaker
Lees meer

Nieuws: Teufel introduceert BOOMSTER XL

De BOOMSTER XL is de grotere broer van de al langer beschikbare BOOMSTER Bluetooth speaker van Teufel. Een flinke speaker met een geluidsweergave die krachtiger is dan de reguliere BOOMSTER.
Teufel Cage game headset 6
Lees meer

Teufel Cage game headset

De best mogelijke gaming sound, glasheldere gesprekken, optimaal draagcomfort en zo robuust als een tank: de Teufel CAGE…