SoundMagic E11C: de magische budget oortelefoons 1

SoundMagic E11C: de magische budget oortelefoons

Als je naar nieuwere mobieltjes zo na 2018 kijkt, dan zou je op kunnen vallen dat de welbekende 3,5mm hoofdtelefoonaansluitingen steeds minder zichtbaar zijn. Alhoewel het rondlopen met een draadloze headset soms prettig mag zijn, gaat er voor de serieuze mobiele muziekliefhebbers niets boven een standaard bedrade oplossing, aangezien deze meestal een een superieure geluidskwaliteit bieden en ook niet het gedoe kennen van een temperamentvolle Bluetooth verbinding.

Plus, laten we maar eerlijk zijn, levert dit ook vaak een behoorlijke kostenbesparing op, aangezien de echt goed klinkende Bluetooth oplossingen redelijk kostbaar zijn. Gelukkig kun je voor de smartphones die geen standaard koptelefoon connector meer hebben, dan ook nog fijne verloop plugjes krijgen die dit alsnog via de USB-C of Lightning aansluiting mogelijk maken.

De koning van de budget oortelefoons

Je kunt als audioliefhebber die vaak op pad is voor een echt budget oordopje gaan, maar als je echt fijn van een prettige sound wilt profiteren, dan kun je beter maar iets doorsparen voor de de koning van de budget oortelefoons: de SoundMagic E11C.

Deze SoundMagic E11C is voor ongeveer 5 tientjes te krijgen, maar dan heb je ook een sublieme die van de fameuze What HiFi audio-magazine en website een maar liefst 5 sterren beoordeling ontving. En zo overigens ook tot de beste in-ear hoofdtelefoon in haar prijsklasse uitgeroepen werd!

Een waardige opvolger met een nog gedetailleerder geluid

Wie graag een uiterst gebalanceerd geluid van zijn of haar muziek wil horen zit met deze in-ear monitor of IEM echt goed. Het beschikt over dynamische Neodymium drivers van 10mm die jou een gedetailleerd geluid geven, dit tezamen met een warme, gestructureerde bas. Als opvolger van de immens populaire en bekroonde E10 is de E11C dan ook een meer dan waardige opvolger.

Deze SoundMagic E11C heeft ten opzichte van haar voorganger niet alleen een verbeterde constructie, maar tevens een fraaie matte metalen afwerking met haar aluminium behuizing in plaats van het welbekende plastic. Het biedt alsmede een vergulde haakse 3,5mm stekker (voor wie dat handig vindt) en een snoertje van 1,2 meter.

Ideaal voor handsfree bellen en een fijne mobiele geluidservaring

Verder is het fijn om te weten dat SoundMagic aangeeft dat de ingebouwde microfoon 95% compatibel is met de huidige telefoons op de markt, en daarnaast ook bestand is tegen zweet en waterspatten. Zo is het dus een ideale metgezel voor iedere mobiele gebruiker die niet alleen graag handsfree wil bellen maar ook van een behoorlijk mobiele geluidservaring wil genieten.

Kortom, wie graag bedraad voor een geschikt bedrag via zijn of haar smartphone van een top geluid wil genieten, zou zeker eens de SoundMagic E11C uit moeten proberen, aangezien het moeilijk zal zijn om voor hetzelfde bedrag een oortelefoon te vinden waar je mogelijk nog tevredener over zou kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts