Pure radio

Pure komt met nieuwe DAB- en internetradio’s #IFA2015

Pure, bekend van DAB- en internetradio’s, heeft op de IFA in Berlijn maar liefst acht nieuwe producten gelanceerd.

Evoke F3 – internetradio

De Evoke F3 is een compacte tafelradio voor digitale en internetradio met Bluetooth en Spotify Connect. Evoke F3 wordt geleverd met een gemakkelijk te lezen 2.4 inch fullcolour TFT-display en afstandsbediening. Gebruikers kunnen hierdoor gemakkelijk afstemmen op hun favoriete content. Evoke F3 integreert Pure’s volledige internetradiodienst met directe toegang tot meer dan 25.000 stations wereldwijd, terugluisterprogramma’s en ongeveer 270.000 podcast-afleveringen. De Evoke F3 levert een superieure audio-ervaring in akoestisch getunede behuizing van echt hout met een matte, zwarte lak, chique stijl en prettige functionaliteit.

Pure radio

De nieuwe One-familie

Pure introduceert eveneens de derde generatie van de best verkopende lijn digitale radio’s ter wereld; de One Mini, Midi en Maxi. De nieuwe One-familie heeft een fris nieuw design, verbeterde audio en een groter en beter display. Daarnaast is hij gemakkelijker in gebruik dankzij een nieuwe gebruiksvriendelijke lay-out met de bedieningsknoppen op de bovenkant waardoor ze beter en intuïtiever te bedienen zijn.

Evoke C-lijn

Evoke C-lijn is een serie all-in-one tafelmodel home audio entertainmentsystemen die qua design elementen heeft overgenomen van Pure’s iconische Evoke-lijn. De drie producten in deze serie – de Evoke C-D4, C-D6 en C-F6 – bieden een aantal audio-opties die variëren van digitaal, FM en internetradio tot Bluetooth of CD.

Pure SiestaSiesta Rise

De meest recente toevoeging aan Pure’s Siesta-familie van digitale (wekker)radio’s voor op het nachtkastje is de Siesta Rise. Deze radio heeft een stijlvol design en bevat een handige USB-poort voor het opladen van een smartphone en produceert een zeer gedetailleerde, digitaal hoogwaardige sound.
Siesta Rise is ontworpen met een gemakkelijk te lezen ultra-helder display dat goed zichtbaar is in een donkere kamer, maar niet vervelend is voor slaperige ogen aangezien hij automatisch dimt en zich aanpast aan het licht in de kamer. Siesta Rise’s grote display kan eveneens met de hand aangepast worden, zodat het licht voor iedere gebruiker optimaal afgestemd kan worden.

Prijzen en beschikbaarheid

Voor geen van de bij de IFA 2015 geïntroduceerde producten van Pure is bekend wanneer ze beschikbaar zullen zijn en welke prijs ze zullen krijgen.

Related Posts
Sony rocks at CES 8
Lees meer

Sony rocks at CES

Het is weer januari en dat houdt in dat CES weer is begonnen. Intogadgets is erbij en brengt…
SanDisk Clip Sport MP3 perfect voor training of workout 10
Lees meer

SanDisk Clip Sport MP3 perfect voor training of workout

De SanDisk Clip Spot MP3 is een lichtgewicht MP3-speler waarmee sporters tijdens hun training, workout of misschien wel tijdens hun wedstrijd, nog steeds van hun favoriete muziek kunnen genieten. Ik ben super benieuwd! Aan de MP3-speler zit een clip waarmee je hem stevig vast kunt maken aan je kleding.