Samsung breidt Level audio-serie uit 1

Samsung breidt Level audio-serie uit

De Level audio-serie wordt door Samsung uitgebreid met Level On Wireless en Level Link. Beide producten combineren hoogstaande geluidskwaliteit met een slank design en gebruiksgemak.

De Level audio-serie wordt door Samsung uitgebreid met Level On Wireless en Level Link. Beide producten combineren volgens Samsung hoogstaande geluidskwaliteit met een slank design en gebruiksgemak.

Level On Wireless

levelonwireless-kleinWireless audio wordt steeds meer gemeengoed, ook ikzelf ben een grote fan van een draadloze hoofdtelefoon. Iets wat – in mijn ogen – bijna net zo belangrijk is als geluidskwaliteit van een hoofdtelefoon is wel het draagcomfort. Samsung maakt bij de Level On Wireless gebruik van ronde oorkussens die dit draagcomfort zo optimaal mogelijk moet maken. De Level On Wireless is gemakkelijk te bedienen met de touchcontrol-pad voor het starten van S Voice, veranderen van volume, play, pauze en het overslaan van nummers. Met de Sound Sharing functie is het mogelijk via de hoofdtelefoon je favoriete nummers met vrienden te delen. Wel moeten deze dan ook gebruik maken van Level On Wireless.

Heb je een hekel aan storende geluiden door je muziek? Met behulp van 6 ingebouwde microfoons en actieve noise-cancelling (ACN) worden omgevingsgeluiden in kaart gebracht on onderdrukt. ACN zorgt ook voor het onderdrukken van trillingen, wat de geluidsoverlast van buitenaf nog verder vermindert en een rijk en gebalanceerd geluid garandeert in allerlei frequenties. De Level On Wireless is verkrijgbaar in de kleuren zwart blauw, blauw, rood en wit.

Level Link

levellink-kleinHeb je nog een prima werkende – niet draadloze – hoofdtelefoon liggen die je graag draadloos zou willen gebruiken? Dan is de Level Link iets voor jou. De Level Link maakt het – met behulp van Bluetooth – een hele reeks aan traditionele apparaten draadloos bruikbaar. Door de Level Link te verbinden met een set oordopjes, hoofdtelefoon, speakerset of TV kunnen deze apparaten verbonden worden met een Bluetooth-apparaat. Het is ook mogelijk om met de Level Link naar twee Bluetooth-apparaten tegelijk te streamen.

Ook de Level Link is in meerdere kleuren beschikbaar. Je kunt kiezen uit steenkool zwart, blauw, rood en wit.

Prijzen en beschikbaarheid

Vanaf mei zijn zowel de Level Link als de Level On Wireless verkrijgbaar in Nederland. De Level On Wireless krijgt een adviesprijs mee van €249,99 en de Level Link krijgt een adviesprijs mee van €69,99.

 

Related Posts