Razer Forge TV Bundel nu te pre-orderen 1

Razer Forge TV Bundel nu te pre-orderen

Op de CES werd de Razer Forge TV al aangekondigd. Het is inmiddels mogelijk de “Forge TV Bundel” te preorderen. De bundel bestaat uit de console inclusief een premium controller.

Op de CES werd de Razer Forge TV al aangekondigd. Het is inmiddels mogelijk de “Forge TV Bundel” te pre-orderen. De bundel bestaat uit de console inclusief een premium Serval-controller.

Razer Forge TV

De Razer Forge TV is een microconsole die draait op een aangepaste versie van Android genaamd “Android TV”. Het is mogelijk om op de Razer Forge TV games te spelen die worden aangeboden in de Play Store, maar ook games die gestreamed worden van je PC. Dit streamen gaat met de applicatie van Razer genaamd Cortex, waarvan in de herfst van dit jaar een bèta beschikbaar moet komen.

Naast het spelen van games is het mogelijk gebruik te maken van voor Android TV geoptimaliseerde apps zoals Netflix, HBO Go, Plex en nog veel meer.

Razer Forge TV vs Nexus Player

Het eerste apparaat wat uitkwam met Android TV was de Nexus Player van Google in samenwerking met ASUS. Vergeleken met de Nexus Player is de Forge TV een stuk krachtiger. Dit komt onder andere door de 2,5GHz Snapdragon 805-soc maar ook door de Gigabit ethernetadapter. De ethernetadapter moet zorgen voor een goede ervaring tijdens het streamen van de games vanaf je PC.

nexus2cee_forge_thumb

Prijs en Beschikbaarheid

De Razer Forge TV is niet meer beschikbaar. Ben je op zoek naar een alternatief? Bekijk dan eens de Nvidia Shield in onze special.

Related Posts