raumfeld-soundbar-subwoofer-combo

Raumfeld Soundbar: vol geluid voor TV, Films en Muziek

De Raumfeld Soundbar is een combinatie van een wifi-soundbar en draadloze subwoofer, goed voor kamervullend geluid met 3D-audiotechnologie.

Soundbars komen steeds vaker voor in productlijnen van fabrikanten, denk maar aan de SONOS Playbar, HEOS Cinema of de Libratone DIVA. De combinatie van een soundbar en een draadloze subwoofer had ik nog niet eerder gezien.

Raumfeld Soundbar en Woofer combinatie

Door de soundbar te combineren met een draadloze subwoofer biedt de Raumfeld Soundbar mogelijkheid voor kwalitatief hoogwaardige audiostreaming en glashelder dynamisch hifi-geluid. Het is een puristisch en strak design gecombineerd met hoogwaardige technologie. De soundbar is uitgerust met zes hoge/middentonen, koepelmembranen van 3 inch, een maximaal vermogen van 180 Watt en een intelligent algoritme voor de bewerking van het geluid. De subwoofer bevat 3 woofers van 5 inch elk en heeft een maximaal vermogen van 200 Watt.

raumfeld-soundbar-subwoofer-combo

De soundbar en subwoofer maken automatisch een draadloze verbinding via een speciale radioverbining die vertragingsvrij is op een bandbreedte van 5 GHz. De combinatie is gemakkelijk te bedienen met behulp van de meegeleverde aluminium afstandsbediening, de Raumfeld-app, maar ook via de afstandsbediening van de TV dankzij HDMI-ARC en CEC. Het is mogelijk om via het draadloze netwerk muziek te streamen van Spotify, Napster en TIDAL maar ook vanaf je NAS of via internetradio.

Prijzen en beschikbaarheid

Vanaf eind september is de combinatie van de soundbar en de subwoofer aan te schaffen in een matzwarte of witte uitvoering. De prijs van de combinatie bedraagt € 1299 (gratis verzending).

Voor de audioliefhebbers die er als eerste bij willen zijn, is de voorverkoop reeds van start gegaan.

Related Posts
Review: Sonos Connect AMP 4
Lees meer

Review: Sonos Connect AMP

De Sonos Connect:AMP is al een tijdje verkrijgbaar, maar pas recent had ik het geniale idee om het…