Mophie lanceert nieuwe powerstation-lijn

Mophie, ontwikkelaar van intelligente oplossingen voor mobiele apparaten, lanceert de volgende generatie powerstations. Deze nieuwe batterijoplossing is mophie’s dunste universele powerproduct tot nu toe. De snellaadapparaten hebben een elegant ontwerp met een aluminium finish.

Mophie, ontwikkelaar van intelligente oplossingen voor mobiele apparaten, lanceert de volgende generatie powerstations, oftewel een smartphone powerbank. Deze nieuwe batterijoplossing is mophie’s dunste universele powerproduct tot nu toe. De snellaadapparaten hebben een elegant ontwerp met een aluminium finish.

powerbank smartphone mophie

Verschillende groottes

De powerstation-lijn is verkrijgbaar in meerdere batterijgroottes (1X, 2X, 3X, 5X, 8X) dit komt ongeveer overeen met hoeveel keer extra je je smartphone kan opladen. Met een accu van 15.000 mAh voor de 8X versie heb je rond de 60 extra uur extra internettijd tot je beschikking. Hoe zwaarder de accu hoe groter de accu, de 3X versie heeft ongeveer de dimensies van een iPhone 6S.

Slimme app

Met de mophie Power-app kunnen gebruikers gelijktijdig de levensduur van de batterij van hun smartphone en powerstation bewaken (modellen 5X en 8X). Ook geeft de mophie Power-app aan hoe lang het nog duurt voordat de apparaten 100% zijn opgeladen. Bij het laden wordt eerst het mobiele apparaat opgeladen voordat het powerstation zichzelf oplaadt.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe mophie powerstation-lijn is verkrijgbaar op mophie.com, in de Apple Store en bij Verizon vanaf € 64.95.

1 comment

Comments are closed.

Related Posts