xperia-m5-white-group

Nieuws: Sony introduceert de Xperia M5 half februari in NL

Nog nooit kreeg je voor dit bedrag een telefoon met zo’n goeie camera. Niet alleen aan de achterkant, maar ook aan de voorkant. Vanaf half februari is de Sony Xperia M5 verkrijgbaar.

Sony heeft aangekondigd de Xperia M5 ook te lanceren in Nederland.

Sony Xperia M5: specs

xperia-m5-waterDe Xperia M5 is een mid-range toestel maar is wel uitgerust met verschillende unieke Sony-cameratechnologieën. De smartphone beschikt over een 5 inch full-hd-scherm dat ondersteund wordt door de Mobile BRAVIA Engine 2. Als processor is de MediaTek Helio X10 gekozen. Een Octa-core processor die draait op 2 GHz. Er is 3 GB werkgeheugen en 16 GB opslag aanwezig. De opslag capaciteit kan uitgebreid worden met een microSD-kaart tot maximaal 200 GB. Het is mogelijk om over 4G te beschikken en de stroomvoorziening komt van een 2600 mAh accu die tot wel twee dagen mee zou moeten gaan. De M5 is waterdicht en stofbestendig.

 

https://youtu.be/4vIEK2tb8c8

Sony Xperia M5: camera

De M5 beschikt over een krachtige 13 megapixel ‘selfie cam’ aan de voorzijde voorzien van autofocus en die in staat is om Full HD video-opnames te maken. xperia-m5-colorrangeDe camera aan de achterzijde heeft 21,5 megapixels en beschikt over 5x Clear Image Zoom waardoor je geen kwaliteit verliest bij het inzoomen. Met behulp van de Hybrid autofocus is het mogelijk om in 0,25 seconden snel en nauwkeurig foto’s vast te leggen. Met de achtercamera kan je ook video-opnames maken in 4K. Als extra heeft Sony ondersteunende camera applicaties zoals Face in picture, AR mask en Style portrait. Voor een toestel in deze klasse zijn deze cameraspecs wel vrij uitzonderlijk.

Prijs en verkrijgbaarheid

De smartphone komt in de kleuren: zwart, wit en goud en heeft een adviesverkoopprijs van 399,- euro. De Xperia M5 is vanaf half februari beschikbaar bij onder andere KPN, Coolblue, Belsimpel, Bol.com, Mediamarkt en Studentmobiel.

[koopgids product=”Sony Xperia M5″]

Related Posts

HTC lanceert nieuwe Virtual Reality bril op #CES2016

HTC zet grote stappen op de virtual reality markt met een nieuwe VR-bril. Deze zou comfortabeler moeten zijn en ontwikkelaars kunnen makkelijker applicaties ontwikkelen door koppeling aan het Steam-platform. Hoe dat precies zit, lees je hier.