teufel-rockster-xs-turn-feature

Nieuws: Teufel introducteert de TURN en ROCKSTER XS

Teufel, het inmiddels toch wel bekende audiomerk uit Berlijn, introduceert een nieuwe headphone en een Bluetooth speaker. Het lijkt hiermee meer de focus op personal/draagbare audio te leggen, waar eerst vooral draadloze audio (Raumfeld) en hifi meer de focus had. 

Teufel TURN

teufel-turn-draaischijfDe TURN is de krachtigste hoofdtelefoon in het pakket van Teufel. De naam TURN heeft onder andere te maken met de mogelijkheid om door middel van een draaischijf aan de rechterzijde tussen twee sound-modi te schakelen. Je kan schakelen tussen de normale stand – met een neutrale en gedetailleerde weergave – en een bas booster stand – met extra power voor de lage tonen – om ervoor te zorgen dat het geluid past bij jouw wens. De TURN is een over-ear koptelefoon met 40 mm lineaire HD-drivers met neodym magneten. De oorkussens sluiten goed aan door de verschillende soorten en maten schuimstof, bovendien zijn ze afneembaar voor het reinigen van de oorkussens.

De TURN heeft nog een mooie eigenschap over. De kabel is aan zowel de rechter- als aan de linkerkant te bevestigen. Hiermee heb je ook de mogelijkheid een tweede koptelefoon in serie aan te sluiten.

teufel-turn-front-with-bag

Teufel ROCKSTER XS

Teufel-Rockster-XS-HeaderDe ROCKSTER XS is de eerste Bluetooth-audiospeaker die Teufel introduceert voor sportieve outdoorfun. De speaker heeft een robuuste behuizing waarbij gebruik gemaakt is van aluminium, kunstof en staal afgewerkt met siliconen bumpers. Naast het feit dat de ROCKSTER XS tegen een stootje kan is die ook nog eens spatwaterdicht. Je kan kiezen uit een indoor- en outdoor geluidsmodus. De outdoormodus geeft een extra boost om te zorgen voor meer volume.

rockster-xs-setDoor de aanwezigheid van Stereo Connect waarmee je de speaker kan koppelen via Bluetooth aan je smartphone maar ook aan een andere TURN voor stereo weergave die ook in grotere ruimtes goed uitkomt. De Party-modus zorgt ervoor dat je twee smartphones of tablets met elkaar kan koppelen om twee verschillende afspeellijsten met elkaar te mizen. Deze speciale eigenschappen zorgen ervoor dat de ROCKSTER XS een allround bruikbare Bluetooth speaker is.

Prijs en verkrijgbaarheid

De TURN wordt geleverd compleet met aansluitkabel en etui voor een prijs van €199,99. De ROCKSTER XS komt gecombineerd met een 0,8 meter USB-kabel en stroomkabel voor een prijs van €149,99. Beide apparaten zijn verkrijgbaar via www.teufelaudio.nl.

Related Posts
Xperia Z4 smartphone aangekondigd door Sony 20
Lees meer

Xperia Z4 smartphone aangekondigd door Sony

Vandaag is de Xperia Z4 door Sony in thuisland Japan aangekondigt. Het toestel heeft wat aanpassingen ten opzichte van de Z3. Zo is de Xperia Z4 lichter en dunner maar maakt ook gebruik van een nieuwe sensor voor de front camera.