fidelio-b1-sfeerbeeld

Nieuws: Philips introduceert Fidelio B1 Nano Cinema Speaker

Soundbars zijn bij verschillende leveranciers te verkrijgen maar de Philips Fidelio B1 Nano Speaker onderscheidt zich in afmeting met 40 cm breedte.

Soundbars zijn bij verschillende leveranciers te verkrijgen maar de Philips Fidelio B1 Nano Speaker onderscheidt zich in afmeting met 40 cm breedte.

Philips Fidelio B1 Nano Speaker

fidelio-b1-vooraanzichtMet een breedte van 40 cm en een hoogte van 5,8 cm is de Fidelio B1 Nano Speaker inderdaad een stuk kleiner dan de huidig verkrijgbare soundbars. Toch geeft Philips aan dat dit geen invloed mag hebben op het geluid dat dit product. Door de afstelling van de drivers moet een kamerbreed geluid verkregen worden.

De technologie die Philips gebruikt om dit kamerbrede geluid te verkrijgen heet Microbeam-technlogie en combineert vier extreem gevoelige en precies afgestelde drivers met een geavanceerde digitale geluidsverwerking. fidelio-b1-sfeerbeeldDe subwoofer en de soundbar zijn beide draadloos zodat je je niet druk hoeft te maken om de draden rommel in je huis. De subwoofer heeft een slank design gekregen en kan zowel liggend als staand gebruikt worden zodat je hem gemakkelijk kan camoufleren.

De Fidelio B1 Nano Speaker heeft ook de mogelijkheid om muziek af te spelen met behulp van verschillende technieken waard onder HDMI ARC en Bluetooth (aptX en AAC). HDMI ARC en CEC zorgen ervoor dat je maar 1 afstandsbediening nodig hebt om je apparaten te besturen.

Prijs en verkrijgbaarheid

Wanneer je geïnteresseerd bent in de Fidelio B1 Nano Speaker zal je nog even moeten wachten, deze is namelijk pas vanaf september 2016 verkrijgbaar en zal een adviesprijs krijgen van €499,99. Kan je toch niet wachten kijk dan eens bij onderstaande suggesties.

Related Posts