libratone-zipp-lifestyle_outdoor

Nieuws: Libratone komt met nieuwe ZIPP en ZIPP MIni

De ZIPP en ZIPP Mini speakers van Libratone zijn draagbaar en beschikken over multiroomconnectiviteit voor optimale flexibiliteit van goed geluid.

De ZIPP en ZIPP Mini speakers van Libratone zijn draagbaar en beschikken over multiroomconnectiviteit voor optimale flexibiliteit van goed geluid.

ZIPP en ZIPP Mini

libratone-zipp-lifestyle_outdoorDe nieuwe ZIPP-speakers zijn compatible met Libratone’s nieuwe, flexibele luisterconcept SoundSpaces™. SoundSpaces zorgt ervoor dat je de speakers via WiFi aan elkaar kunt koppelen, deze overal in huis kunt plaatsen en verplaatsen wanneer je wilt. Het design is geinspireerd op de klassieke Libratone ZIPP, maar de speakers zijn wel een stuk betaalbaarder.

De ZIPP is een 100 watt speaker en de ZIPP Mini een van 60 watt. Beide maken gebruik van speciaal voor Libratone ontworpen onderdelen zoals wifi- en Bluetooth-aansluitingen. De speakers zijn compatibel met multiroom-technologie, Spotify Connect en Apple Music. De 350-graden FullRoom Sound zorgt ervoor dat de muziek goed verspreid wordt door elke ruimte. Het bedienen gaat gemakkelijk via een touch interface. De batterijduur is ongeveer 8 à 10 uur.

Beide speakers beschikken over een witte voet en een verwisselbare cover van sneakerstof en zijn verkrijgbaar in vier kleuren: Cloudy Grey, Deep Lagoon, Graphite Grey en Victory Red.

Zipp-Colour-Lineup

Prijs en beschikbaarheid

De ZIPP en de ZIPP Mini zijn voor respectievelijk €299 en €249 vanaf eind oktober beschikbaar online en kort daarna bij de geselecteerde verkooppunten. Losse covers zijn te koop in de kleuren Atlantic Deep en Signal and Sangria voor €29 per stuk.

Related Posts
Sennheiser HD 630VB Hoofdtelefoon
Lees meer

Sennheiser HD 630VB: high-end sound onderweg

De HD 630VB is de eerste gesloten hoofdtelefoon in het HD-portfolio van Sennheiser. Door de introductie van de HD 630VB is high-end audio nu ook beschikbaar voor mobiele apparaten.
Denon lanceert draadloze hoofdtelefoon 9
Lees meer

Denon lanceert draadloze hoofdtelefoon

Denon - bekent om zijn persoonlijke en professionele audioapparatuur - heeft een nieuw lid aan zijn Globe Cruiser serie toegevoegd. De AH-GC20 is een draadloze hoofdtelefoon met actieve noise cancelling.